para para cok para
S som äger Magazinet är sjukligt smygsocial och med smygsocial menar jag att han är inte den som syns och hörs, utan där tar hans polare lätt över. Men trots detta så hittar man honom alltid sittandes vid det bordet som är kvar längst på restaurangen. De snackar och han bjussar nästan alltid på dricka.
Funderade ett tag över om detta överhuvudtaget var lönsamt, men hans filosofi är att kunden ska vara nöjd, en 50 lapp hit eller dit spelar absolut ingen roll...Visserligen snackar vi nog hundratalskronor han är väldigt generös.
Men hur som helst i förrgår satt vi som vanligt hela gänget drack och hade kul då kommer det en tjej som checkar in sent, han vägrar släppa upp henne på rummet innan han får bjuda på ett glas rosé. Hon var ju inte sen och det hela slutade x antal rosé glas senare och med en smärre baksmälla.
Men hade han inte bjudit in henne till att snacka med oss hade hon aldrig kommit med hela sitt entourage på 17 pax och vi hade aldrig haft en nota som slutade på lite under 8000:-:
Det jag vill säga med det här är att hans filosofi stämmer, han är såå¨givmild med vi har även väldigt många som återkommer och vi rekommenderas till folk över hela ön. Känns kul!
Sen ska man ju inte klaga på dricksen heller, stora bord är alltid tacksamma när det gäller dricks. Igår blev det 400 spänn var och då har vi ändå delat dricksen på 4 personer.
Men varför är sthlmare utan tvekan bäst på att dricksa? Jag köper inte att det bara är "rikare" sthlmare som kommer och alla andra gäster har det snålt. Däremot tror jag faktiskt även om det nästan tar emot att skriva men sthlmare har mer vett och etikett när det gäller dricks. Brukar allt som oftast ligga exakt 10%.