cykla

Guess what!?
Men jag har precis kommit hem från en cykeltur, kan ha cyklat 1 mil ungefär. Det är väl vad man hinner på 45 minuter?! Nu ska inte jag ljuga och säga att det var piece of cake, jag ville typ dö efter 20 minuter. Att cykla i stan är väl sin sak, men mina päron bor på landet och allt man ser är åkrar och åter åkrar och fy fan vad det blåste.
Anyway är sjukt nöjd och funderar ärligt på att köpa ett gymkort. Jag måste röra på mig, känns som min kropp håller på att förtvina, inga muskler och en kondis som suger fett. Måste ändra på det.
Endorfinerna ska ju flöda sägs det, även om jag anser mig vara ganska glad 24/7 så kan man ju alltid bli gladare.

Yeye, sjukt ointressant info men men.

Later!

snart så


Mobila arbetsplatser is the shit!

bamboooo

Blev fett imponerad av mina bambu som stått hemma hos mina föräldrar sen jag började jobba som guide. Dvs, lite mer än 4.5 år har de tagit hand om dem. Och kolla vad stora och fina de har blivit, tror faktiskt inte jag sett någon lyckas ha en och samma bambu så länge...Inte för jag brukar inspektera folks bambu men jaja...


Visserligen skulle det inte förvåna mig ett dugg om det faktiskt inte alls är mina gamla bambu. Mamma vattnar blommor varannan månad ungefär...så chansen att det är mina blev helt plötsligt minimal.


humblebrag

OMG!!!!
Vet ni vad? Jag kom in! Av 1300 sökande så kom jag in på flygvärdinneutbildningen! Kan knappt fatta att det är sant, jag är bara så ofantligt glad just nu!
1300!!!!
 Fy fan vad jag är grym!




crybaby

När jag är glad så brukar det oftast både synas och höras, samma sak gäller när jag är ledsen, sur eller bara har något som trycker mig ja då märks det också väldigt tydligt. Jag är sämst på att dölja vad jag känner. Sen är jag även väldigt känslosam, jag gråter och tycker allt är sådär vackert känslosamt...
Igår grät jag till So You Think You Can Dance och Jersey Shore och idag grät jag till Paris Hiltons new BBF.
Ja ni hör ju själva, det krävs inte mkt för att jag ska fälla en tår eller två. Haha, så stört jobbigt. Jag vill inte gråta, men ändå så kommer de där jävla tårarna!

Ikväll ska jag äta kräftor! Åhh, längtar! Går och tittar på de där kräftorna non-stop och längtar tills jag ska få äta upp dem! Krätis hos Alex och sen kanske lite nattbowling!
Nej nu ska jag nog tappa upp ett bad och läsa lite.

So long!


alene

Jag tog ikväll tillfället i akt att få en ensam kväll. (Fick för mig att det skulle vara mysigt och sådär inspirerande eller nått...) Första kvällen jag är själv på ja minst två månader.
En sak är iaf säker, jag gillar sällskap!
Det här är inte alls särskilt inspirerande, här har jag haft nån att snacka med i två månader non-stop och tro mig jag kan prata på! Snacka är min passion. Haha, om man nu kan ha att prata som sin passion.
Lotto brukade komma på mig ibland när jag enbart snacka för sakens skull...det är då det blir vääääldigt ointressant och jag säger saker som jag redan sagt, sjukt jobbig egenskap. Seriöst nu när jag tänker efter så suger den egenskapen rejält, vem orkar egentligen med nån som tjattrar dygnet runt...? Förutom Lotto då, därför jag gillar di! <3






Malmö

Jaha, jag är tillbaka i Malmö! Åhh, jag gillar stan! Underbara Malmö. Haha, hör ni hur nostalgisk jag blir över att ha varit från stan i 2 månader...
Precis kommit hem från en liten tur på mlamöfestivalen, första gången på typ 5 år som jag är där =) Käkade lite afrikansk mat, funderar på att dra in senare och kolla på the ark's sista konsert. Men shit vad där lär vara folk och helt ärligt vet jag inte om jag pallar. Usch, blir så ledsen på mig själv att jag nuförtiden beter mig som jag är old...
Oh well, sa säkert till alex hundra gånger, "oj vad mkt folk här är" när vi gick i stan, till slut tittade hon på mig som jag var dum i huvudet...haha, ja så blir jag tydligen efter att ha tillbringat 2 månader på Gotland...Men helt underbart att få gå i riktiga affärer. Ett stort och bra hm, weekday, monki and so on. Hittade världens gosigaste halsduk på monki, men det tog fan emot att köpa den. Jag vägrar ju vintern och planerar i smyg på att emigrera. Var? Nej det vet jag inte. Till solen typ.
Men en gammal kollega sa till mig att det tog ungefär 2 år för henne att överhuvudtaget känna sig hemma i sverige. Att inte ständigt vakna upp med tanken, "hur ska jag komma bort från Sverige". Huh, 2 år det känns jävligt lång tid, hoppas det kan gå lite snabbare för mig...

Later!


Bo01, tourning torso


all good things come to an end

Sista dagen och jag har försökt få ordning på mina saker. Upptäckt att jag omöjligt får plats med alla mina saker i resväskan, speciellt inte när den max får väga 20 kilo. Men då jag åkte hit med över 35 kilo så vet jag inte hur jag tänkt då jag trodde att jag skulle lyckas komprimera ihop allt till 20 kilo...Låter inte logiskt. Måste in och köpa mig en weekendbag så jag kan ha ett tyngre handbagage än bara handväska. Så det är vad som står på schemat just nu.
Börjat upptäcka att jag kan göra inbakade flätor. Aldrig vatt en "flättjej" då jag inte gillar dend är söta looken som det lätt ger. Men jag tror nog att jag gillart, eller vad säger ni?
Okej, inte världens bästa bild på flätan, men den är fin jag lovar!
Nu stan och köpa en bag!
Hadi Gurr!

svensk söndag

Ja nu har jag gjort det som alla andra svennebananer gör på en söndag, jag har ätit pizza och gått på bio!
Favoritpizzan är pizzor som inte är gjorda på såna där sunkiga kvartertspizzerior, jag gillar inte pizzor som droppar. Urk. Däremot älskar jag pizzor som har lagom av ost. Åt favoriten parmaskinka och ruccola :)
Därefter begav vi oss mot Visbys ända biograf, jag har aldrig suttit i en sån liten biosalong. Håll i er nu, men hela 4 rader hade salongen. Haha! Känns som att sitta i ett vardagsrum med lite fler folk som man dessutom inte känner :)
Utbudet är ju oxå som det är. Ville jättegärna se den svenska filmen "Jag saknar dig" men guess what den gick inte. Man kunde välja på typ animerat, harry potter, apornas planet och something borrowed.
Blev something borrowed, över förväntan för att vara typ chick lit. Vissa dagar vill jag ha nått lättsmält som får mig att må bra. Eller jag ska vara ärlig, de flesta gånger blir det faktiskt såna filmer. Enkla och bra :)
Se den! Man skrattar mkt och man går ut från biografen med en feelgood känsla. Sånt gillas, speciellt dagar då man är lite låg för att man snart ska lämna på öjn och lotten totten :/


skratta mer

Jag saknar Magazinet!
Saknar min och Lottos roadtrip dit, vårt stopp i Klinte där vi stannade och köpte saker som köket glömt att beställa (haha, ja det är inte lätt som kökschef att komma ihåg att ägg och potatis...) samt en redbull light till oss själv. Saknar de lustiga kollegorna och ännu mer weirda chefer. Så sköna typer!
Saknar att hänga kvar efter jobbet, chilla ned med några staro och bara snacka skit.
Fan vilken nice sommar det har varit trots allt! <3

Ja, i den byggnaden spenderade jag min sommar. Har skrattat så jag fått ont i magen vissa dagar. Precis så som det ska va på en arbetsplats. Man ska längta efter en ny dag, sakna sina kollegor och skratta ofta. Sen spelar det väl egentligen inte så stor roll vad det är man jobbar med. Bara man skrattar! More laugh to the world säger jag!


mums

Har ätit två saker denna sommar som för mig är helt nya.
Det ena är laxpastrami och det andra är vaniljglass med varm hjortronsylt.
Har tyckt att lax är en ganska överskattad fisk, men som rå så är den helt fantastisk!
Och hjortronsylt, mums vad det är gott samt att det finns ingen glassmak som slår vanilj. Vanilj vinner alltid!


bikbok

Whitney Port ska gästdesigna för Bikbok och kollektionen släpps nu i höst!
Jag är inget Bikbok fan och inte heller någon som följer Whitney Port slaviskt. Men hej jag är tjej och jag kollade på både the hills och the city så det är klart som fan att jag tycker detta ska bli kul!
Lanseringen kommer bara att släppas i Oslo och Sthlm, men who knows antingen har jag flyttat dit i oktober om inte så har jag ju alltid internet...

roadtrip

Gissa vad jag har gjort idag?
Jo jag har vatt på loppisrunda! Det ni! Har aldrig sett så måna skyltar om loppis hit och prylbod dit. Överallt typ. Så sagt och gjort vi hoppade in i bilen och begav oss. Och vad tycker jag om loppis då?
Njaaa...det är nog inte min sak. Gamla hushållsartiklar, böcker, mattor, spel och en miljon andra stuff du kan tänka dig som luktar äckligt. Nja, det är inte min sak, ni som känner mig vet hur känslig jag är med dofter.
Jag vet inte riktigt vad jag förväntade mig, men trodde mer att jag kanske skulle fynda snygga vintage väskor och smycken...Det gjorde jag inte, får nog bege mig till nån mer fashion vintage butik isf. Men vi hade en trevlig roadtrip iaf och vi var inte dem som gav upp i första hand vi avverkade nog en 5-6 stycken. Det bästa av allt var att efter vår loppis runda så kändes det inte alls som shoppingbegäret var stillat inte ens lite nice fönstershopping hade vi fått oss en dos av. Så vi åkte in till stan och landade på åhlens! Aja, vi gav det en chans iaf, eloge till oss för det :)


kings of leon

De flesta låtar tröttnar man på efter ett tag, eller så lyssnar jag sönder dem totalt. Men denna låt kan jag nog aldrig tröttna på! Sen blir jag alltid så jäkla pepp av att höra den!


en dag

Jag har köpt en ny bok. En dag heter den. Kände att det var dags för lite fin och vacker läsning ist för mina senaste böcker. Både Trasig och Jenna Jamesons självbiografier var skitbra, men kände att jag måste vila hjärnan lite från tung och dyster läsning därav föll valet på En dag som jag hört mkt bra om.
Återkommer om vad jag tycker om den.


jobb och en liten promenix

Idag har vatt en sååå spännande dag. Sökt jobb och slökollat på allt som finns att kolla på på tv. Seriöst ams hemsida är nog det sämsta jag vet. Vill man inte jobba inom inom vård, skola eller som telefonförsäljare ja då vet jag inte riktigt vad man kan jobba med i Malmö. Går man däremot in på specifika hemsidor så hittar man att en hel del faktiskt söker jobb.
Tror både Lotten och jag kände att en liten promenad var på sin plats. Sagt och gjort vi promenixade ner mot hamnen och jag hittade världens finurligaste namn på en väg, där hade jag velat bo!






Kärlek från Gotland! <3


don't think - do!

Har ni sett Rebecca Simonsons nya tatuering?

Fan vad jag gillar den, hett hett hett!
Kollade in mina egna innerlår för att se om en tatureing kanske hade gjort sig där...Upptäckte alldeles för mkt sladder och bristningar för att det överhuvudtaget skulle bli snyggt...
Sen vill jag ju tatuera in texten "don't think - do" och att ha den texten på innanlåret känns mindre classy...
Eller vad säger ni? ;)

sims

Kommer ni ihåg the sims?
Ja det är klart ni gör, så gammalt är det ju knappast. Anyway, det finns ju på fb och det är ASTRÅKIGT! Man kan ju då ställa sig frågan, varör jag spelat det non-stop i 2 dagar nu...
Jadu beroende saker är ju inte alltid så roliga och sims på fb tillhör inget undantag. Just a friendly reminder, börja inte. Det suger och man sitter och trycker och pillar på den lilla animerade gubben fast man inte vill. Finns ju betydligt roligare saker att bli beroende testa syra eller nått sånt, tror jag är mer spännande.


Bara för att avskräcka er lite mer tog jag en print screen på den grafiska världen.
Ni som har spelat sims förstår ju man blir inte impad bara jävlig stuck.

Tjingeling ska fortsätta spela lite sims nu!


bakfickan

Ikväll var vi på en supermysig restaurang som heter bakfickan serverar endast fisk och skaldjur. Jag är helt såld på sånt just nu och kött går fetbort! Blodig biff och bea jämfört med rökta räkor och aioli eller nyrökt makrill eller färsk tonfisk eller torsk. Ja i princip vilken fisk som helst vinner över kött just nu.


Lotten med sin underbart goda sillmacka

Rökta räkor med aioli till förrätt, mums!

En mätt och nöjd Lotto.


more pink to the world




Är utan tvekan den finaste postlåda jag sett. Fler såna och Sverige skulle bli vackrare.

vad är klockan egentligen?

Har ni sett så fint?
Visst är det underbart vackert och praktiskt till på köpet, kan det bli bättre?
Jag frågar ju stup i kvarten vad klockan är, nu har jag en runt halsen. Fin fina grejjer!

mot framtiden

Nu är det slut. Poof sa det bara så dog hela Gotland och säsongen är över. Det är fan läskigt hur snabbt det går.
Pang och alla människor försvinner. Och här sitter jag och fattar ingenting.
Haha, fick iaf 2 lådvin, ett flak sommersby och ett flak med Staro när vi gick. De hade beställt lite för mkt sa de...Så nu ska det drickas vin och ätas ostbricka. Kan vara det godaste som finns. Pricken över i:et är om man har ett backgammon nära till hands, då är jag lycklig. Lite värme en solnedgång och fint sällskap sen är jag hur lycklig som helst.

Men då kommer ju den stora frågan OCH NU DÅ? Ja ni mina kära vänner, jag har en intervju i Sthlm som jag väntar bekräftelse gällande datum, så kommer stanna på ön fram tills intervjun. Onödigt att flyga gotland, malmö och sen tillbaka upp i svearike igen. Hade det kommit ett litet samtal från Malta så är inte jag den som är den heller...Vi får la se helt enkelt. Jag tar det som det kommer, verkar ha en tendens att störa vissa att jag inte har en långsiktig plan. Men jag fungerar helt enkelt inte så och so far har mitt sätt funkat utmärkt och det kommer det fortsätta att göra. Därmed basta.

 

summer, friendship and memories

Jag har haft en fantastisk sommar. Tänkte att vi tittar lite:































Denna underbara bild får bli den sista. Det blåste så mkt att Lotten fick glass i hela ansiktet. Bästa är att ingen av oss märkte det förrän vi tog fotot... <3



FYI

Fy fan vad ni är dåliga på att kommentera.

always say never

Festa aldrig till det med restaurangfolk. De är fan som maskiner.
Nu ska jag återgå till älskade Gossip Girl. Ligger och slökollar på första säsongen, fan vad säsong 1 är bra alltså, sen gick det bara utför.


lediga dagar

Lediga dagar är bäst när man gör saker och inte bara ligger hemma och degar, don't u think?
Så igår tog vi chansen när båda var lediga att bege oss mot stan och kolla lite mer på medeltidsveckan och dess marknad.
Jag blev helt förundrad över att det fanns så många människor som gick in för det så totalt. Och marknaden är ascool med massa ja sådär "medeltidiga" stuff. Stannade till och lyssnade på lite svängig livemusik a la true medeltidsanda. Lotten blév förbluffad att jag var så into medeltidsveckan...Bor en liten medeltidare i oss alla kanske...eller mer att jag gillar folkfester och glada människor :)








Har aldrig slått mig att medektidsklädda killar faktiskt kan vara riktigt heta, man lär sig nått var dag. Detta var en fin lärdom. Btw, checka kidzen! Hur söta som helst stod de och diggade framför killarna hela tiden. Slår vad om att de var turkar, de hade lite turkflow i sig...


Hungriga?

Spelades lite medeltida dodge ball (?)

Genom vissa örter ska man även uppnå nirvana...


En trevlig eftermiddag där alla var glada och nöjda, förutom vildsvinet...



silverfisken

jonaspeterson.com är en vacker blogg om hans liv som fotograf. Han fotar mestadels bröllop. Inte nödvändigtvis pompa och ståt bröllopen utan lite mer säregna. Bilderna är helt fantastiska.
Tycker ni precis som jag om att drömma er bort i fantastiska miljöer, vackra människor och underbara detaljer i ett fotografi då måste ni besöka denna blogg! Sen tycker iaf jag om att se lyckliga och helt galet kära människor, det borde väl alla gilla?
Jag har dagar då jag kan bli alldeles varm i hjärtat av att se Lottos grannar som är 80+ hålla handen. Ja såna dagar då älskar jag verkligen jonaspeterson.com (för er som är bloggkunniga så kanske hans tidigare bloggnamn silverfisken klingar bättre) 
Hur som haver spring in på hans blogg och njut av människor som är kära. Sånt är fint.


tänkvärt


Jag blir oxå sjukt impad, tänk om fler kunde tänka så. Glöm alla hinder allt är möjligt så mkt coolare världen skulle bli.


kvällens tankar

Jaha, var detta allt?
Är sommaren slut nu? Det känns ju nästan som det iaf. 16 grader imorse när jag vaknade. Seriöst, jag vet inte om jag är redo att vara med om övergången sommar, sensommar, höst, vinter.
Ska jag göra mig redo för en vinter eller ska jag återigen fly landet? Det är den stora frågan.
Visst kan det vara mysigt att krypa upp i soffan, med en filt en kopp te och en bra bok. Men seriöst hur många gånger gör man det? Och de få gånger man nu gör det, hur ofta känner man egentligen "åhhh, vad mysigt med, en bra bok och en god kopp te" ist känner jag snarare "fy fan vad den blåser och jäklar vad kallt det är"

Oh well jag får se vart livet tar mig helt enkelt.
Jag har ju kommit till den insikten att ett eget place hade vatt nice. Jag är trött på att ständigt bo i en resväska och lika trött är jag på att flytta var sjätte månad, för det är vad jag gjort de senaste 4.5 åren. Jag menar hur många 26-åringar blir lyriska över att få en egen byrå och få lov att lufta sina kläder lite från resväskan? Jag tillhör den skaran. Kanske nån liten etta nånstans i Malmö, Sthlm eller utomlands...Who knows? Jag har en känsla att det iaf kommer bli en bra höst var jag nu än befinner mig.
Känner att detta är min tid och jag har bara mig själv att rå om (låter corny as hell men ja ni fattar vad jag menar). Även om jag vill bo i samma stad som Lotto, vissta stunder för alltid bo i Turkiet, ibland flytta ned till Malta och andra sekunden flytta till Sthlm. Vad det än blir så känner jag att jag kommit till den punkt att jag inte kan göra saker för nån annan än mig själv.
Inte för att jag kanske gjort det innan, men jag har alltid drömt om att samla alla mina favoriter på ett och samma ställe och därefter leva happily ever after. Insett att det tyvärr inte går och att jag ensam får bygga mitt happily ever after tror det blir minst lika bra.
Jösses vad långt detta blev, aja nu vet ni hur jag tänker ikväll alltså. Om en vecka har det garanterats ändrats. That's just me.


En icke fundersam Yohi som är glad och nöjd uppe på galgberget med lotto!


täckning...

Jag bara undrar hur gotläningarna gör för att prata med varandra?
Seriöst det finns ju noll täckning så fort man kommer ut till landet. ringde kocken ang. varuleveransen precis. Jag hörde inte ett skit vad han sa och så är det nästan alltid.
Så om man bor på landet är ung och förälskad och går och väntar på samtal från killen man är kär i, ger man då ut sitt hemnummer?

Jag blir fundersam

varför klä ut sig?

Det är ju medeltidsveckan nu. Jag är djupt besviken att jag inte kommer få se tornespelen, jag jobbar hela denna veckan :/ Yohi är ledsen och Lotto är i smyg glad över att hon slipper detta spektakel. Jag tycker det är skitkul med alla dessa medeltidsutklädda människor.
Men jag fattar inte riktigt vad det går ut på? Vad är meningen? Att dricka mjöd, gå barfota, titta på tornespel och bo i små tält? Why lixom. Själv gillar jag de senaste prylarna som gör livet så mkt enklare, bo på hotell, gå i skor och dricka dinkar...

Första gången denna sommar som jag äter sushi. Inte okej! Kan ju vara att det inte finns en enda duglig sushirestaurang på Gotland...Denna var okej, men inget mer. Funderar fan ärligt på att öppna upp ett sushiställe i Visby, det ahde gått fett bra. Tänk bara under sthlmsveckan. Jag menar kan de slänga ut 50.000 på en flarra champange ja då kan de väl slänga ut nån hundralapp på BRA sushi!

Min sötis!

Det flaggades fint på muren inför medeltidsveckan


Lotto träffade sina kompisar!


magazinet

Jag kommer nog aldrig mer ha en sån chef som jag har denna sommar. Det går inte och förklara man måste bara träffa honom. Igår så bestämde vi oss för att stanna över på Magazinet och vi satte oss ned med chef och kock och bara snackade oss igenom en hel natt. En mkt trevlig kväll som slutade med poolbad och angusbiff klockan sex på morgonen =) Älskar såna spontankvällar, det är lätt dem som blir bäst.


medeltidsveckan

Hejsan hoppsan!
Denna vecka är det medeltidsveckan här på öjn.
Allt på Gotland är lixom baserat på veckor, sthlmsveckan, vuxenveckan, medeltidsveckan and so on.
Ska in och kolla lite på marknaden, sen nån kväll vill jag även se tornerspelen.
So long!

to soon

Nu är snart sommaren slut...Plötsligt hände det nånting och jag måste nog inom snar framtid ta och besöka huvudstaden, sen får vi se vad som händer.

Som vanligt så vänder sig hela magen på mig så fort det händer en förändring...Idag sa jag hejdå till världens roligaste chef. Även om jag bara känt honom i knappt två månader så tycker jag sånt här är jobbigt. Jag är inte mkt för hejdå, jag reser hellre utan en massa kramkalas. Fegt men sant.


prylar

Jag har aldrig i helat mitt liv varit en prylfantast.
Låt mig ta några exempel.
När jag flyttade hemifrån behövde jag en tv, jag hade hittat en 25kilos klump på mitt dåvarande jobb som bara stod och skräpade. Frågade chefen om jag fick ta den. Hon tittade lite skeptiskt på mig och fårgade om jag visste att den inte hade någon fjärrkontroll och att färgen var väldigt vag...
Yeye. Jag visste och brydde mig inte.

När det kommer till mobiler så har jag haft en tendens att tappa dem i marken en miljon gånger så någon ny flashig känns bara dumt. Senast tappade jag den på jobbet...i köket...i räkspad...Mmmm, mkt trevligt. Man kan nästan lukta sig till var den är...Efter denna lilla fadäs gick det en dag sen var den dyblöt igen. Jag sulle gå på toa och ställde väskan i vasken, kranen hade sensor, väskan var öppen. Så vattnet forsade rakt ned i min väska med alla mina miljontals prylar medan jag sat och kissade. Mkt mkt irriterande!
Jag har alltid har varit den som tagit över kompisars eller familjens avlagda. Fick syrrans gamla mobil när jag kom hem från Dubai...Var då första gången jag tog emot ett MMS....Fattar ni hur efter jag ligger i utvecklingen?
Men nu vill inte den mobilen ladda så nu fick jag Lottos Nokia. Haha, jag är sån looser när det kommer till sånt här. Men är grymt sugen på en iphone, får la se vad lönen blir. Antingen sitter jag med en ny mobil eller sitter jag på ett plan till varmare bredgrader, känner jag mig själv sitter jag på ett plan! Så mycket bättre.


fb's chatt

Är det jag som är helt trög eller vad är grejen med fejjans chatt?
Varför kan man inte se alla sina kompisar och varför kan jag bara se vissa kompisar som är offline som typ fejjan själv väljer ut.
Stört och det suger!

minisemester

Hej igen!
Jag har haft några "hej.jag.hatar.internetdagar". Jag pallade inte att sitta och glo på fb's news feed och se vart alla hamnade till vintern. Kanske skittöntigt men så var det iaf. Samt att jag har haft en liten minisemester. Kompis som kom ner i 2 nätter så har bott på hotell och vatt ledig från jobbet! Bara solat och käkat gott! Kom fram till att vi säkert känt varandra i minst 6-7 år, vi är verkligen inga såna som snackar dagligen, inte ens en gång i månaden. När jag vatt utomlands har det gått flera månader, men när vi väl ses så är allt som vanligt. Precis så som det ska va.
Hade alltså 2 dagars semester och kände att det räckte gott och väl. Nu är jag back on track igen och jag har kommit på en sak, Jag Älskar Att Jobba!

Later!



turkisk radio!



Som sagt jag gillar Pitbull just nu! Denna låten är bästa roadtrip låten atm.
Tack mydonose! (Turkisk radikanal)

egenkär?

Tänker man kanske för mkt på sig själv när man kallar andra sitt eget namn eller är det kanske bara så att alla andra läs. Lotto säger ens namn för ofta?
Anyway, jag har börjat kalla Lotto för Yohi...Jag fattar inte vad det är för fel på mig...


Furillen

Gosh vilken lång dag detta har varit. Som sagt började med frulle och spottade även där Schulman. Verkligen ett supermysigt café surdegsbröd är mums! Sen bar det iväg till Furillen som är en liten liten ö. Var tänkt att vi skulle spana in Schyfferts fotoutställning, men det var stängt :/
Men blev lite sol och bad ist. Var en liten kille som hade en jättefin Ed Hardy boll. Havet var ganska strömt och pltsligt var bollen på väg ut, såg så sjukt kul ut när pappan slänger sig i havet för att hämta bollen. Han lyckades inte och lillkillens tårar ville aldrig ta slut...


Satt och kollade molnen non-stop i bilen på väg mot cafét. Sol sol sol! Seriöst kan inte vara hälsosamt någonstans att vara en sån här vädernörd. Nästa sommar hoppas jag spendera utomlands så jag slipper ha en sån här konstant galen längtan efter sol!

Stenugnbageriet!

Ser ni Schulman? ;)

Pappa jagar boll till son. Gick inte vägen...

på väg till jobbet såg vi pistolmolnet!

En helt vanlig dag här på ön. Jag gillar verkligen Gotland så här några månader, det är vackert och på vissa ställen världens idyll, så har ni inget för er så stannar jag augusti ut! Kom och hälsa på vetja!


God morgon!

En ny skiva är bränd till bilen o vi är redan på G! Ska till stenugnsbageriet, jag åker dit för frulle det säger lotto att hon oxå gör, men jag vet hon åker dit för att hoppas få en skymt av alex schulman...snälla kan det bara vara sol nu så jag kan få lite färg!

RSS 2.0