done...

Så då var intervjun avklarad....
Har nu gått vidare till den engelska intervjun...FETT NERVÖS!
Är förmodligen nån gång nästa vecka. Jag inbillar mig att jag ska bli dum i huvudet o inte fatta engelska eller att jag kommer prata svenne engelska deluxe...
Åhh, cross your fingers!
försökte införa att jag endast skulle prata engelska med alla...gick sådär.

JOKK

FYI:
När ni dricker tranbärdricka så är det jokk som gäller.
Sen ska ni gärna sjunga i falsett precis som reklamen: "Från vildmarken av äkta bär"
Det blir så mkt roligare då.
Jag och Jenny sysselsätter oss med att dricka jokk o sjunga falsett när vi är uttråkade.

Telefonintervju

Idag ska jag ha teleintervju! Och jag är fett nervös för detta jobb vill jag ha!
Går det bra så kommer jag gå vidare till ytterligare en telefonintervju fast på engelska...
Haha...hur ska det gå, jag inbillar mig att jag stundtals är som en 15-åring i min engelska. Vad jag baserar det på? Absolut ingenting.

Shoes!

Jag är så shoppingsugen att jag dööör! Men hur shoppar man egentligen när man inte vet när ens nästa inkomst är....? Samt att hur lätt ät det egentligen att shoppa när man inte har den blekaste aning om vad man gör/är om 1 månad i livet.
Men de svarta mockapumpsen från Zara har man ju typ nytta av vart man än befinner sig...Älskar att dem är så låga vid hålfoten! Samt inte alltför höga, man är ju helt rubbad i tankarna på vad som är high-heels och inte high-heels. Sitter o kollar skor inför Istanbul, kmr på mig sj att rata skor som "bara" är 11.5cm i klackhöjd...Jag vill ha typ 15cm...hur höga ska skorna va om 10 år egentligen? Fortsätter det i denna takt är jag inte förvånnad om jag går på styltor...




Sen börjar jag mer och mer få en crush på nedanstående skor, avskydde dem från början men tror de kan bli jäkligt snygga! Typ till ett par chinos eller ljusa sturörsjeans...


Vad jag efterlyser i Svearike är en butik med snygga skor eller är det meningen att man måste nätshoppa snygga skor till ett humant pris. Den enda butik i Sverige som jag tycker har okej skor är Scorett! Sen en sak vad hände med wedins, jag gick och letade o letade tills min syrra upplyste mig om att wedins inte finns längre...Nähä lixom why? Skopunkten fortätter finnas men inte wedins, inte för det nu var min favoaffär men ändå.

Yeye, ska fortsätta kolla Ista skor nu.
Hadi Gurr!

barnmat

Säga vad man vill, men Kissie påverkar fett. Är ju knappast en slump att sveriges största bloggerska, kenza har en banner med nestlé barnmat...på sin blogg.
Go barnmat!...


Dubai? No thanks...

Jag var ju på intervju i Göteborg för ett jobb i älskade Dubai. För er som inte vatt i Dubai, åk dit!
Gillar ni lyx och flärd, grymma bilar, extremt bra klubbliv, shopping som aldrig tar slut och extrema skyskrapor? Ja men då är Dubai perfekt!
Hur gick intervjun då? Jo men jag fick jobbet, problemet var bara att det kändes inte rätt, jag var lixom inte glad utan mer konfundersam. Brukar alltid säga att man ska lita på magkänslan vad det än gäller, och min magkänsla sa mig att jag kan få bättre även om det svider att tacka nej till ett jobb i fantastiska Dubai.

Yeye, kommer fler chanser, inshallah!


I Göteborg innan intervjun :)

Inget speciellt

Vår stationära dator hemma kollapsade helt plötsligt, så nu använder vi min gamla stationära ist. Säger bara en sak, det är typ världens bästa dator eller hårddisk eller vad man nu kallar det för. Även om den är typ över 5 år gammal, så funkar den finemang och det bästa av allt, den är så tyst. Värdens tystaste dator typ, underbart!

All min underbara musik! Åhhh, fan vad jag saknat det under mina år utomlands, musiken och framförallt bra högtalare! Nu fattar jag inte hur vi kunnat sitta och förfesta till tattarns laptop...lika med inga högtalare... Men det gick tydligen ändå, bra sällskap och bazooka så fungerar nog det mesta.
Trance, trance, trance!
Till alla er som ratar trance och säger att det låter samma hela tiden, ge det en chans! Jag sa precis som ni, men nu blir jag typ hög av musiken och blir bara så jäkla taggad!
Enkel trance att gilla, Neelix framförallt complication och no way to leave. Shiva Chandra, dimesion to magic var faktiskt den första tarnce låten som jag började gilla!
Lyssna och bli taggade!

Oj vad intressant detta blev, men jag har lovat en vis Linnet att jag ska blogga typ dagligen...Borde iofs skita i det nu då hon ligger och glassar på playan med Saltis på Malta....Inte alls avis inte alls...nej nej, idag åskade det och regnet öste ned. Underbart!


Manglar...

Idag så saknar jag Alanya och allt det hör till av hela mitt hjärta.
Hatar att sitta och kolla på news feeden på fb och sen alla ens forna kollegor som lägger upp bilder, NYA Alanya party låtar som jag inte alls kan relatera till på samma sätt, statusuppdateringar om Crazy Nites at Crazy and so on...

Sen kan jag inte förmå mig till att "stänga av" deras statusuppdateringar då nyfikenheten tar över.

Håhåjaja, livet kan va hårt ibland.

Hadi gurr!

Vill du ligga med mig nu?

Ja vem har inte hört den låten? Tror inte den kan ha undgått någon i vårt avlånga land.
Jag tillhör inte skaran som tycker det är en fantastisk sommarplåga, däremot kan jag gå med på att det är en sommarplåga.
Min syrra tyckte dt var sjukt äckligt att den där Amarillo var 40 bast. Hon mådde tom illa när hon såg videon med honom...okej nu överdriver hon ju fett as usual...men hon är inte första jag har hört tycka det är äckligt att han är 40 och sjunger vill du ligga med mig nu.

Seriöst folk, whats wrong with u?
Det spelar väl ingen som helst roll, vill ni att 40 åringar ska ligga mindre? raggar man inte som 40-åring om man är singel? Är man omogen som 40-åring om man skriver en låt med titeln vill du ligga med mig nu? Spelar roll, vem tror ni skrattar högst på väg till banken?

Men det är så svennebannan beteende, stå ut liiite och svennebanan gör det som han är bäst på, kritisera de som är på topp! För inte kan man vara på toppen utan att nån tar ner en på jorden, man ska ju inte tro att man är något, nej nej absolut inte. Tur vi har svennen som är här och påminner oss om det, ifall det skulle gå lite för bra för oss, man råkar ha lite för mkt flyt i livet, lite för mycket pengar, vara lite för snygg, ha ett lite för bra jobb. Va fan som helst, men nog hittar svennebananen nått som är liite fel på den där perfekta ytan och tvekar inte en sekund med att dela med sig av den infon.

Go Amarillo, fortsätt vara 40 och fortsätt sjung vill du ligga med mig nu. Groggluderna lär ju vara till sig av lycka. Summa sumarium du får ligga och groggluderna får sina minuter av fame. Alla nöjda och glada, inkl. Yohi!

SAADE

Jaha, ett land vars låt jag absolut inte kommer ihåg än mindre kan jag stava till det... Azer nått...
Gillade dock att bruden sprang omkring med en turkisk flagga. Oh yeah still Turkey lover!
Seriöst är det nån som bryr sig om att Saade vann semin eller att det är Svennar som var med i kören till landet vars namn jag ej kan stava. Nej, givetvis inte.

Min förhandstippade Ungern gick det ju åt skogen för.
Kan det vara att jag varit i medelhavsländer där elektro discodunk hägrar ute på klubbarna? Förmodligen, men seriöst lyssna på Ungern. Den är fan niice.


Turkey

Haha, u gotta love Turkey.
Sitter som resten av svenska folket att kollar på ESC.
Såg ni hur turkiet gav ut sina röster? Alla andra länder börjar med att säga och 8 poäng går till....10 poäng går till....
Ja ni fattar poängen. Meeen, Turkiet sa landet först! Hahaha, sen tror jag den lille turken kom på det och vid 12 så sa han faktiskt poänget först och sen landet. Nu gissar jag på att detta är väldigt internt och det endast är Turkey folk som garvar åt detta.

Jaja, hadi gurr nu ska jag återgå till ESC.

Kvällspromenix

Efter att ha klagat ihjäl mig på mitt liv och terrat alla som går att terorisera per telefon har jag nu fått tummarna loss att ut och promenixa med Marcus.
Nu ska popcornen promeneras bort!

Hittade denna fina bild på Marcus mig och Yohanna! 
Härliga tider i min forna lägenhet. Åhh, saknar!
Obs, lägg märke till att jag har nätstrumpbyxor ;)

Popcorn

Jag är sämst. Jag hittade absiolut inget nyttigt som tilltalade mig till middag. Gurka och tomat fanns visserligen i kylen, men seriöst hur jävla intressant är det.
Så min middag blev ist popcorn. Skitnyttigt I know...


Det där med vikt...

Jag har ungefär bantat i ja minst 10 år iaf från och till. Det har gått allt från att jag inte käkat alls, till att räkna kalorier eller att äta LCHF. Än en gång försöker jag gå ned lite i vikt, egentligen inte för att jag ej trivs med min kropp just nu, säga vad man vill men det stämmer som alla säger. Man slutar bry sig ju äldre man blir, eller rättare sagt ens självkänsla är betydligt högre nu än när jag var 20, this is me helt enkelt. Take ir or leave it.

Meeen, jag hatar att alla mina kläder inte passar längre. Min hjärna köper inte riktigt att jag inte kommer i alla mina jeans. Samt att det stundande bröllopet är en faktor till att jag ville gå ned lite, men det går så satans långsamt. Den metoden med att käka 5 ggr om dagen och bla bla bla. Det tar fan år och dar. Gått ned typ 3 kilo, är det ngt att jubla över, ja inte märker jag nån skillnad iaf.
Så de sista 3 veckorna tänker jag inte banta sunt, nu ska jag anorexi banta...väldigt moget av mig va.

So long!


Arbetsförmedlingen

Weee, jag är nu inskriven. From. idag så börjar mina 7 dagar att ticka för att jag ska få min alfa-kassa. Jag är glad, samt att jag fick reda på att de payar min biljett upp till Gbg för intervjun! Vilket är sjukt välbehövligt, måste spara alla pengar jag bara kan!

Tjingeling!

Tankar

Vet ni att det tar enligt undersökning cirka 3 månader för den mänskliga varelsen att gå ned sig. Hur bra självförtroende och självkänsla du än ligger inne med, får du ingen bekräftelse, uppskattelse och framförallt du har inget att förgylla din vardag med. Tro mig då går man ned sig.
Lite sådär smått oroväckande.
Fine, hade jag vatt snuskigt rik, haft en privat hiss raka spåret upp till mitt PH ja då hade kanske inte jag heller klagat. Men nu har jag inget av det och i ärlighetens namn, my life sucks right now.

Jag märker på mig själv hur jag blir latare och mindre motiverad. Det stör mig nått fruktansvärt och jag behöver ett liv att sätta igång med nu nu nu! Men snart så vet jag vad som händer och då äntligen börjar en ny start i livet. Ingen mer gul uniform, inget mer guidande, inget mer VM. Gosh, I miss it! Men men en helt ny epok startar och den ser jag framemot!


Planer

Det här med Sverige. Ja om man läser mina tidigare inlägg så var jag kanske inte direkt positiv till det. Nåå, hur har det varit då. Jodå det är över förväntan. Jag klagar inte på Sverige, det är underbart här. Problemet är att det finns så många fler platser i världen som är underbara. Varför begränsa sig till att endast kolla jobb/utbildningar i Sverige. No way, nu kollar jag överallt. Sthlm, Dubai, Norge, Malta, Istanbul - ja var jag hittar ett jobb som jag tycker låter intressant helt enkelt. Som Linnet säger "Hela världen är mitt hem"...Hmm vid närmare eftertanke tror jag dock inte det var Linnet som myntade det uttrycket. Men Whatever!





Gosh vad jag hoppas! Inshallah så är jag där snart igen!

Plötsligt händer det...

Ibland undrar man om inte ödet spelar en ett spratt då sannolikheten att det skulle fungera var minimal, men ändå så händer det...


RSS 2.0