Hablingbo

Ja det är där jag ska befinna mig resten av sommaren, det ärn nmligen ute i lilla Hablingbo som hotellet ligger.
Första dagen idag på jobbet. En intressant dag. Är 3 familjer som äger stället och det är minst sagt rörigt men med en stor portion charm.
Jag trodde inte att jag var en organisationsmänniska men det har jag kommit på att det är jag. Jag mår dåligt om allting är i en röra. En simpel sak som att ställa in öl och läsk i kylarna. För mig är det en självklarhet att etiketterna ska vara utåt, men det är det tydligen inte för Lotten...
Imorgon så kommer gästerna och restaurangen slår upp portarna! Ska bli spännande, jag hoppas bara att de hinner fixa med allt. Jag menar visst kan det vara en fördel att veta små saker som hur espressomaskinen eller kassan fungerar...Men nej det visste de inte riktigt själva så det tog vi imorgon. Jahaja. Nä men summa sumarium de är störtsköna och jävligt chill.
Jag sa att jag förmodligen kommer ha hundra frågor om allting, de tittade bara på mig och garvade och svarade förvänta dig inte 100 svar bara...Nähä nä så ni fattar var ribban ligger, väldigt mkt egna intiativ!

Världen är ju oxå liten då min ena "chef" kommer från Vellinge och har gått på Vångaskolan...

Nä nu ska jag sova efter 10 timmars arbete. Mina tiidigare så frekventa blogginläggen kommer förmodligen minska, men minst 1 om dagen ska jag försöka hinna med.


Första doppet på 4 år


Idag tog jag mitt första dopp i Sverige på över 4 år! Det var svinkallt, men va fan har man inte badat i Sverige på över 4 år så skiter man i det. Eller ja kallt och kallt men det var ju inte direkt nån medelhavstemperatur.
Även ikväll blev det en liten kvällspromenad, älskar verkligen skymmning! Är ju fortfarande ljust yte 22.30 galet!
Dock så promenerar jag och Lotto cyklar endast för att hon går så jävla långsamt. Vi är ungefär som haren och sköldpaddan när vi är ute och promenerar...Jag föredrar att hon cyklar så jag kan gå i min takt och hon slipper mitt eviga tjat om att "gå snabbare!"











Finn 2 fel





svensk sommar!

Åhh, underbart väder! Jag blir så lycklig!
Vatt i Visby o fixat klänning och skor till Lotto. Sen har vi bara solat och spelat kubb. Jag har alltid varit en stor motståndare till kubb. Varför? För att det tar evigheter och de jävla trägrejerna aldrig går att pricka. Men då solen strålar och livet är allmänt bra ja då fungerar tom kubb :)



I SKUGGAN!!!

katten simon

Alla som känner Lotto vet att hon tycker om sin katt, Simon väldigt mkt. För er som misstror mig så kan jag berätta att när hon var o besökte mig i Dubai så ringde hon och pratade med sin mamma jag vet inte hur många gånger om att Simon var utomhus och att räven kunde ta honom. Jag menar sött som få, men herregud hon var i Dubai!!! Men har ändå tid att samla sina tankar till Simon och rävarna...Själv kan jag inte ens vad familjens katter heter, frågade pappa men han visste inte heller...hahaha som jag garvade han och jag bryr oss lika mkt.

Anyway, Simon är lite rädd för mig och vi kommer förmodligen aldrig att bounda. Verkligen inte mig emot han är en katt lixom...Lotten vill så gärna att vi ska bli bästisar men jag och katten tittar mest lite på varandra sen går antingen han eller jag iväg. Ömsesidigt.


Simon och Lotto

långsamt

Okej nu går allting lite för långsamt och i sin lugna takt! Det kliar sönder i mina ben, I need to do something!
Egentligen så skulle vi ju börja imorgon, men nu är det uppskjutit tills på torsdag ist och 1 dag mer eller mindre kanske inte spelar nån roll. Men ändå! Ska bli mkt spännande o se vad detta är för folk som äger detta hotell/restaurang. De känns nästan lite för laid-back. Aja, vi får väl se. Men nu måste det som sagt hända nått. Sola, chilla och umgås med Lotto i all ära. Men nu är jag redo för att jobba och en ny utmaning. Längtar ihjäl mig.

Idag har vi solat nästan hela dagen, men åhh vad drygt det är att sola i Svea. Knappt några linjer alls och jag har pressat från typ 12-16...Med typ hundra 5 minuters pauser visserligen men ändå, var ju ändå utomhus även om jag inte låg i solstolen. Anstränger man sig ser man mina linjer. Blir sola imorgon oxå!




Efter en dag bestående av diverse podcasts och solande så tog vi oss en liten välbehövlig promenix till närmsta... ja i Malmö skulle jag säga kvartertskrog här får man väl säga campinghak...Beställde en nacho plate, jjisses x10 i stl jämfört med crazys. En kväll med nachos, öl och en jäkla massa knott och mygg!


sola

Min sista lediga dag och solen är på sitt bästa humör!
Nu ska det solas!




frukost i det gröna

Godmorgon!
Men åhhh, vilken underbar dag! Dagar som dessa får mig att älska Sverige och jag får för mig att Sverige är den vackraste platsen på hela planeten! Synd bara att dessa dagar är så få.

Sitter och käkar frulle i trädgården. Detta är en typisk Johanna frulle som jag gillar. 1 knäcke med keso och skinka och samma på en lingongrova, samt kaffe och proviva blodgrape/apelsin.


så kan det låta

Jag o Lotto är ju kända för att prata mkt med varandra. Men nu tror jag vi tillbringat så mkt tid med varandra att vi inte riktigt vet vad vi ska prata om längre. Antingen så leker vi 20 frågor - ja ni vet man ska tänka på en känd person. Men vi har ruckat lite på reglerna så man får ställa oändligt många frågor samt tänka på vad som helst. Varför inte en tändare tillexempel?
Tom efter en utekväll i bilen på väg hem med alldeles för mkt vin i kroppen, då kan det låta såhär:
Yohi: Tänker du?
Lotto: Ja
Y: Är det en person
L: Ja
Y: Är det någon i Destinys child?
L: Nej
Y: Zzzzz *snark*

Nått annat vi säger väldigt mkt är:
Yohi: Vad är klockan egentligen?
eller
Lotto: Var är nycklarna

Herregud, bra vi ska börja jobba på onsdag så vi kan sluta med vår töntiga lek.

Lite bilder från ikväll:


Almedalen!

Kallbadhuset!




Galgen där folk hängdes.


En sak är iaf saker. Gotland är vackert,

rödvin

Precis hemkommen från Visby efter att ha käkat och kollat på utsikten från "galgberget" tror jag det heter. Man hängde iaf folk där förr i tiden. Gick förbi en turistgrupp som stannade utanför uteservering där vi satt och började guida. Satan vad jag saknar det! Åhhh, hade tom kunnat köra en pamukkale med glädje eller varför inte en Kairo-tur! Det jag saknar mest är boosten för egot, att gå på bussen och ta mikrofonen och bara veta att man rockar! Fuck det är nice! Men nej guidetiden är över, men ett annat jobb där all attention goes to me efterlyses! Lärare räknas ej! Men nu väntar iaf en kul sommar, servitris/reception är inte mitt framtidsjobb men det är en kul erfarenhet nu i sommar! Festa, sola, chilla, jobba och bara glassa det är vad jag ska göra denna sommar!
På onsdag så ska vi dit och skriva kontrakt och lära oss och på fredag så startar vi!
Haha, körde förbi där idag...Ja det är ju på landet, vackert beläget men jösses vad det är landet. Typ gärdsgårdar som grannar...


Almedalen

Nått fel på internet nu, får inte upp fler bilder. Men det kommer, nu ska jag dricka rödvin!


iskaffe

Hallå, hur gör man gott eget iskaffe? Mitt smakar antingen sump eller mjölk med liiite kaffesmak.
Jag orkar inte hålla på med en blender o sånt trams utan vill sj kunna vispa ihop det snabbt.
Nu tog jag hälften vatten mkt kaffepulver för att få smak och typ 1.5dl mjölk.
Drickbart? Ja
Gott? Njaa

utflykt

Måndag, dags att sluta slappa framför Game of Thrones och äta chirre. Dags att göra lite stuff och se lite mer av ön. Så sagt och gjort efter frullen tog vi oss in mot Visby. En sak jag kommit på att jag tycker är att det är långt ttill allting här. Vet inte riktigt vad jag syftar på, men Malmö är ganska litet och även på päronen bor utanför Malmö så tar det inte längre än 10 minuter så är man framme. Men här är det skog och skog och landsväg så långt ögat kan nå ibland, tror det ger en känsla av att allt är längre bort...elle
 Min resväska hade ju gått sönder på nedresan till Ista, glömde att göra PIR-rapport så tog det på hemresan ist. Tips till er alla, sluta vara så ärliga och gör rapporten när ni kommer på det kvittar om det är rätt resa lr ej.
Anyway, lämnade in väskan på nån väskaffär och inväntar nu en ny. Cok guzel!
Därefter blev det lite shopping, är på jakt efter en fin stråhatt och ett par jeansshorts som visar innerfickorna, hittade jag detta? Nope! Men men spara på paran är ju oxå trevligt.
Vi åkte iväg mot Ekstakusten ist och lunchade. Trevligt värre, mysigt naturområde. 
Ica här har ju världens bästa grej, en egen salladsbuffe som man plockar ihop själv. Massor godsaker, aldrig sett i Malmö, så Malmös alla Ica fix it! Kostade 49 spänn när jag plockat klart. Klockrent ju!


Kolla vilka mumsiga sallader vi plockade ihop. Kräftstjärtar, ruccola, bönor, oliver, avocado, mozarella = Mums!

Lotten tittar på lilla Karlsö! Jisses vad det är många nya namn att lära sig. Konsigt nog vill inte Gotländska namn fastna, tror jag frågade tio gånger vad ön hette...



Haha, skulle göra den obligatoriska hoppbilden! Gick ju sådär

Hihi, denna gick lite bättre :)

<3




Ja, det var denna måndag. En mysig sådan.



dough-scraper

Precis hemkommen från en supermysig kvällspromenad. Glömde givetvis kameran, men blir fel kvällspromenader och då ska jag fota, här är verkligen supermysigt. Bor cirka 2 minuter från stranden här finns även en liten hamn och mysiga fiskebodar. Vi slog oss ned på bryggan och funderade över vad sädesärla, bofink, blåmes och alla andra svenska fåglar heter på engelska. Seriöst vad man brister i engelskan när det gäller just sånt, eller typ som olika fisksorter. Torsk, hälleflundra, gädda ja ni fattar testa er och se om ni är bättre än vad jag o lotto är.
Köksredskap ska man inte ens snacka om, slickepott, stekspade spagettislev eller vad det nu heter. Seriöst man är ju helt lost.

Jaja, ska kolla på film och äta chips nu. Är sååå irriterad att jag köpt fel chips. Var så sugen på svenska lantchips gräddfil. Köpte dill och gräslök. Åhhh, life's hard!

<3

munken

Igår blev det Munkkällaren, svindyrt inträde. 140 jäkla spänn, allah allah!
Men värt varenda öre, hade askul och var faktiskt längesen jag festade loss med Lotto...Eller ja, egentligen inte. Men det var längesen vi festade a la Alanya style ;)











Ja som ni ser en lyckad kväll blev det! ;)
Obs lägg märke till lotto som gick ut i flip-flop!!!


söndag

Godmorgon!
Sitter och surfar min dagliga morgonsurf. Precis käkat knäcke och druckit kaffe, mår som en prinsessa! Älska dagar då vinet från gårdagen är obefintligt och man bara mår bra! Ska strax in i duschen sen ska vi iväg till ica och handla lite mat till vårt lilla kylskåp.

Tog 76 bilder igår...alla på yohi&lotto...finns drygt 5 bilder som går att visa. Kommer senare idag!




välkommen


Seriöst idag går allting väldigt långsamt! Det enda produktiva som hänt idag är att jag packat upp min resväska. Lottos föräldrar är hur söta som helst och ordnar verkligen till mig! Idag fick jag en byrå att lägga mina kläder i som jag och Lotto kånkade nerför trappen! Nu har jag en byrå! Första gången jag får lufta mina kläder från resväskan på lite mer än 2 månader. Sjukt när man tänker efter!



Här har vi lilla stugan jag bor i =)

SATC ofc! Lägg märke till den vita byrån, jag är mkt tacksam för den!

Lotten är osminkad och vägrar visa sig

Man kan nästan tro att jag fotat med vidvinkelobjektiv, ser ju nästan stort ut. Det är det inte, tvärtom trångt men ack så koseligt!


bläää

Alla som har känt mig ett tag vet att jag hatar skogssniglar och maskar. Jag får bokstavligen talat damp om jag ser en daggmask och börjar studsa upp och ned av rädsla att gå på den. När jag var liten tyckte jag tillochmed att det var äckligt att cykla om det hade ösregnat för då kom ju daggmaskarna upp och låg på asfalten.
Skogssniglar ska vi inte ens tala om! Minns en semester då vi var i småland när jag var liten och promenerade i skogen, då kom vi till en stig där det låg skogssniglar. Jag frös och kunde inte gå och det slutade med att jag började gråta och pappa fick bära mig. Så ja, I hate it!

Vad ser jag igår på terassen? Jo en äcklig brun skogssnigel, då har har krupit upp genom trädäcket. Döäckligt! Nu vet jag inte hur det är i resten av Sverige men hos mig så finns det inga skogssniglar i trädgården (dvs utanför Malmö). Känns spännande att se hur det ska gå med dessa sniglar...Lotten berättade att i augusti så kryllar trädgården av dem...Kul för dem att ha en skrikande Johanna som studsar upp och ned under augustimånad...


hur kan man inte få rysningar?

jag vet nånting som du inte vet - du är kär i mig



Underbara Skåne, vad jag blir stolt över att vara skåning. Panda da Panda från Ystad!
Sköön låt, som du bara måste gilla!

Grattis

Idag fyller fina syrran år! Weho! Grattis! <3


perkulator

Hoppas ni alla hade en underbar midsommar! Själv är jag lite småseg idag, visste väl att vi inte skulle öppna bag-in-boxen. Lådvin är farligt!
Men efter några koppar kaffe och lite knäckisar så mår jag helt okej. Appropå kaffe, jag älskar att lottens familj har en perkulator (stavas det så...?) kaffet bli så mkt godare!
Idag måste jag ta itu med min packning. Just nu så ligger det grejer överallt i denna lilla stuga, mkt grejer och liten stuga=dålig kombo. Tänkte dra in det mesta till lottens rum och sno plats i hennes garderob :)


Perkulator = fina grejer :)


oh boy vilket vackert väder





Dricker rosé och snackar skit! En alldeles perfekt midsommar, färska räkor underbart god sill, färsk potatis och en fräsch grönsallad! Mer än så önskar jag inte, ett iskallt glas rosé så är livet faktiskt ganska härligt! Underbar kväll med blå himmel och vacker solnedgång, blir kanske ett kvällsdopp senar :)

Alla som kommenterat Lottos väska så kommer den från hm, hon är nu mäkta stolt, så nu behöver ni inte kommentera den mer!!! Servitrisen kommenterade den oxå dirket när vi kom in på restaurangen, min däremot verkade hon inte se....

midsommar på gotland

Glad midsommar allesammans!
Min första svenska midsommar på 4 år :) So far har jag inte sett en ända midsommarstång däremot har jag haft roadtrip med Lotto som visat mig runt lite på ön.



Lotten gör sig redo för vår lilla roadtrip! Liten sneapeak i vår stuga,
eller ja bäddsoffan...min är den högra för den intresserad ^^




Jag och Lotten på Högklint. En fin utsiktsplats, fast allt jag kommer
ihåg om högklint som lotten berättade var att folk hade hoppat därifrån.
Ja man väljer ju det intressanta som man vill minnas...

Japp, här står jag vid muren :)

Nere i Visbyhamn


Lunchtime!

Promenix genom Visby


Ikväll blir det bara chill, är fortfarande ganska trött efter gårdagen. Gick ju upp klockan 4 igår för att skjutsa kompisar till flygis, var tillbaka runt en 6-tiden och kunde inte somna om. Somnade kanske en timme framför tv:n sen var det dags och packa och bege sig mot ön, och idag satte vi klockan på 9 för att komma upp och ta oss runder och se lite. Så ja är lite trött idag. Men imorgon så jäklar då kör vi! Tydligen går man ut på midsommardagen(?) är det bara så här eller har det ändrats på mina 4 år utomlands. Jaja, whatever imorgon kör vi iaf!
Hörs sen!

Önskar er alla en underbar midsommar!


framme

Äntligen är jag framme på Gotland efter en relativt smooth resa förutom att jag fick stå hela vägen från Malmö till Växjö. På biljetten stod det att jag skulle byta tåg i Alvesta mot Växjö men det skulle jag inte utan tåget gick hela vägen förutom att jag var då tvungen att sitta i första vagnen, var tror ni jag hade gått på i sista vagtnen givetvis. Så det var bara att springa ut ur tåget och in i nästa vagn så fort tåget stannade då det var omöjligt att ta sig fram med 29kilos resväska, 5 kilo på ryggen samt handväska. Svenskar är ju inte direkt något hjälpsamt folkslag. Smockfulla vagnar och inte en enda som kan tänkas hjälpa en.
Men resten av resan flöt på bra och nu har jag precis tryckt i mig 4 rostisar då jag somnade på båten och sov från halv tio till halv tolv...
Imorgon ska vi ut och utforska Gotland! Weeho!


ny trend




Jag gissar att den nya hårtrenden kommer vara rosa slingor i håret, Brittan har det (daaah) och det är just nu übertrendigt i Tokyo!
Är det något mer ni undrar över i fashion världen fråga bara gurun Yohi

strawberry

Min syrra säljer jordgubbar, hon berättade att det kommit fram en kund till henne och klagat på literpriset.
Han undrade hur i helvete hon kunde sälja jordgubbarna för kronor litern och undrade om hennes chef var jude?

Hur förvånnad blir man egentligen...hon står i Vellinge. För er som inte vet något om Vellinge så är det en kommun som inte tar emot invandrare och när man gick i högstadiet var det coolaste man kunde säga VVV = Vita Vackra Vellinge...Jag kände mig en aning utanför som ej kunde säga det ^^

Nej nu ska jag äta jordgubbar 30kronor litern (inköpta i Malmö) med kesella och kolla på sound of noise.

packa

Fy farao vad jag har varit duktig idag. Jag fungerar utan tvekan bäst under stress!
Idag har jag fixat packningen hemma hos mina föräldrar gått igenom vad jag ska ha med mig och lämna kvar inför Gotland. Sen har jag ringt alla samtal som jag bara gått och dratt ut på till arbetsförmedlingen och avanmält mig, till alfakassan och kollat av lite med kassakort osv, ringt och fixat med min resväska som gått sönder för att kirra en ny. Allt har bara rullat på, sånt gillas! Ett sista samtal imorgon bara och det är p-piller som ska fixas.
Men det borde väl inte vara så svårt, måste väl inte gå på undersökning vart jäkla år, hur mkt kan ändras lixom..
Nu ska jag hem till Jenny och packa ihop det sista.  
Vi hörs när jag är framme!


om ni saknar mig




...så står jag förmodligen utanför den lilla gäststugan och betraktar den nyuppsatta fontänen på husväggen, kan hända att jag sitter på trappen tar en cigg och klappar simon. Nåväl här har ni mig under sommarmånaderna.
Jag har bara en sak att säga, Hoşgeldiniz, gel gel gel!


crazy banana

Godmorgon!
Vaknade precis, hatar dagar då jag vaknar så här sent. Sen hatar jag faktiskt ännu mer att jag gått och blivit så gammal och "förnuftig" att jag tycker 11.10 är sent! Sånt stavas tönt.
Probemet är väl bara att gammal och "förnufitg" går och lägger sig i tid, dvs innan 12 på natten. Jag har nog aldrig kommit i säng innan 12 de senaste 4 åren iaf inte självmant...Jag brukar somna runt 2 och detta rimmar ju jävligt dåligt med att jag vill gå upp runt halv 9. Det händer ju inte som ni förstår.
Så antingen får jag väl gilla läget att sova till lunch eller gå och lägga mig i tid...

Attans bananer alltså, snacka om svåra val ^^


glasrosen

Man kanske kan tycka att borde byta ut min header. My Life Abroad...Men nej det tänker jag inte göra.
Av 1 enkel anledning, jag orkar helt enkelt inte pilla med designen längre. Att byta header kanske inte är världens jobbigaste, men för mig tar det 1000 gånger längre tid än det gör för dig, så därför stannar den.

Dessutom stämmer det fortfarande med 20 kilo, jag står fast vid att det är allt du behöver. Sen att livet som materalist alltid är lite mer upphetsande är sin sak, men handen på hjärtat du behöver inte mer och det roligaste med prylar/kläder är väl ändå att köpa det sen tröttnar man ju ändå. 
Däremot kan jag tycka att det tär på en att inte ha någonstans att göra av sina saker, inte ens kunna hänga upp sina kläder eller ställa in sina toalettartiklar i ett badrumsspåp. Jag bor i min resväska och känner mig som en inneboende bag-lady..vid närmare eftertanke är jag en inneboende bag-lady.
Haha, jag sitter seriöst och saknar en garderob, tänk på det då livet känns svårt och ni önskar er saker, Yohi har inte ens en garderob...

Rensade ju alla mina 20 lådor jag hade hos föräldrarna då de ska flytta. Slängde nästan ALLT! Då jag visste att det skulle vara tajt om plats för mina grejer och magasinering var inte något jag va intresserad av att lägga pengar på så rök det mesta. Men vad hittar jag i vårt glasskåp idag?
Jo en liten glasros som mamma tydligen tyckte var synd och skam att slänga.
Det roliga är att den glasrosen var en födelsedagspresent av en turk på ett hotell (ORIE). Så nu kommer jag alltid att bli påmind om honom vare sig jag vill eller inte. 

Tattoo

Jag är sugen på att tatuera mig. Jag vet vad jag ska ha, men var fan ska den sitta?
Funderar på överarmen, ni vet det berömda gäddhänget. Grejen är bara att jag inte kan bestämma mig om jag vill att den ska synas fast man har kläder på sig. Lät lite fel, men ni fattar vad jag menar...

Typ som den hon har på vänsterarmen, vad tror ni?


Destination Gotland

Yes, så kommer det bli for sure.
Så Gotland nu kör vi! 
Drar på torsdag så jag ska kunna fira midsommar med lotto! Jag bara väntar på att vi kommer slå ihjäl varandra, så mkt som vi pratar är inte hälsomsamt och så mkt vi nu kommer umgås i sommar vet jag inte heller om det är särskilt normalt...Jaja, vi får väl se vad som händer if we're still going strong så att säga...(visserligen finns det inget annat alternativ)
Man kan tro att vi är i ett förhållande...Tro mig ibland undrar jag själv vad vi i helvete kan ha att säga till varandra som är så viktigt? 3 timmar non-stop pratarde vi igår i telefon. Pinsamt värre 



...

Rebecca & Fiona



Sköna brudar som är stört snygga, sånt måste gillas!

ägg ägg ägg

Jag blev sugen på ägg och kaviar, det där perfekta ägget som inte är för hårt så gulan nästan blir vit och inte heller sådär äckligt löst att tom vitan rinner. Örk. Nej den där andra varianten.
Men egentligen är ägg något av det äckligaste jag vet om man tänker på vart det kommer ifrån och vad det kan bli...


It's raining pics, halelluljah...

Det har ju hänt en hel del sen sist, men att bara ta det i ord blir lätt så tråkigt.
så vi tar ett litet bildregn ist:

Lotto kom till Malmö och vi turistade lite här i underbara Västra hamnen, Bo01!




Därefter bar det iväg till underbara Ista där fina Malin fick sin drömprins. Åhh vilket vackert bröllop, tårarna sprutade. Kul att jag vatt på 2 bröllop, båda turkiska...


Lägg märke till min fejkade alanya väska samt raki, sann turk!





Inte nog med att bröllopet var så fint att jag bara dog lite, det var så underbart att få träffa alla igen! Åhh vad jag saknar er!

Efter Ista drog jag vidare mot Sthlm! Underbara Sthlm, fan vad jag gillar den staden, jag gillar den mer och mer och efter att ha rest lite mer i storstäder så har jag inte längre "omg vad här är stort" känslan. Vilket faktiskt är skönt, jag kan lixom ta staden med ro utan att panika...Kom ihåg att jag faktiskt inte ens är en Malmöbo i rötterna, utan kommer från landet :)

Kärt återseende med EZIK nummer 1 Linnet, väntades i Sthlm!


Vi gjorde en klassisk Kenza pose!



Bättre början på juni månad går nog inte att få! Om var månad kunde innebära så många återträffar skulle jag va en mycket lycklig Yohi!



sommar 2011 spenderas...

förmodligen på Gotland!
Jobbet på Irland blev det tyvärr inget av så nu verkar det som att det är ett litet hotell på Gotland där jag ska jobba med servering/reception några sommarmånader.
Nåväl det är inte utomlands, men det är så mkt utomlands som man kan komma i Svearike.
Jag tror att det kommer bli en helt fantastisk sommar.
Varför är det bara "förmodigen" och inte definitivt då? Jo för om jag får svar från den underbara ön Malta att de vill ha mig ja då blir det utan tvekan Malta! Kärt återsående efter nu nästan 10 år sen min underbara språkresa ;)
Jaja, vi får se vad som händer helt enkelt. Men Gotland eller Malta något av det blir det utan tvekan.

Gotland

Tror jag hade gillat en sommar på Gotland!

eller...



Malta?

Ska försöka hålla mina 2 läsare som jag ändå pratar i telefon med uppdaterade här via bloggen...

RSS 2.0