FRISYR MIG UPP

Jag ar an en gang sugen pa att klippa mig, jag vill ha lite kort ovardat och ruffsigt har...
Ist for langt och ovardat som det ar nu...
Neee, men ovardat med stil ni fattar vad jag menar.

Typ Elins frisyr tycker jag ar grymt snygg, enkelt precis som jag vill ha det och absolut inte for vardat, plattat och allt annat trams som jag avskyr nar det galler har.

SOMMAREN 2011...

Nu har jag lamnat in min ansokan, den ar tom...
Jag ansåg mig inte ha ngn makt till att overhuvudtaget onska en detsination da jag bara kommer jobba fram till slutet pa maj...Visst har jag mina onskningar och dem vet nog alla, sen vill jag galet garna jobba med vissa personer igen men men sant ar livet.
Nu ar det bara att se vart man blir placerad OM man blir placerad...

SJUK

Buhu, jag har varit sjuk. Har haft feber och frossat, inte alls kul. Ar fortfarande inte helt okej, men jag blir galen, komplett galen av att bara ligga i sangen och glo i taket. Okej nar jag hade sa pass hog feber att jag anda bara sov. Men sen da, ni vet nar man inte ar sa pass sjuk langre att man bara ligger under tacket och vralar mamma utan nar man faktiskt pallar att vara uppe, men fortfarande inte frisk nog att jobba. Fy fan vad drygt det ar och jag var bara hemma i typ 2.5 dag.
Men nu jobbar jag iaf igen, skulle egentligen haft Dubai stadstur, men kande att det pallar nog inte min kropp. Sa blev hs ist. Traffade en gast och hon ifrågasatte starkt varfor jag inte lag i sangen...haha..jag rakade oturligt nog fa en hostattack precis nar hon kom, da tar hon demonstrativt upp sin sjal for mun och nasa och fragar hur lange jag ska halla pa och hosta sa hon kan ta bort sjalen igen... 
Hahaha, de dar paxen de ar for roliga!

BACK IN RAS AL KHAIMAH

Jag ar tillbaka i RAK...efter att spenderat nu de senaste typ 6 veckorna i Dubai sa kanns det att komma tillbaka till en liten byhala. Ska va har i 1 vecka sen drar jag mig vidare mot Dubai igen for da kommer varldens basta Lotto pa besok! Ahhh, vad jag langtar!
Till raga pa allt sa ar jag sjuk och har feber och sen ar det ansokningstider och ja jag vet inte allt.

men nu ska jag dra mig mot Hilton Beach for att ha VM, sjukt spannande!

CAVALLI CLUB

Nu jaklar har jag fatt forsmak for det har med att ga ut och festa! Efter hundra kladbyten igar sa frog vi till fairmont hotell, dar ligger roberto cavallis klubb. Jisses vad kul jag hade, har snackar vi att festa med stil. Da jag hallt kontakten med mina porsche kompisar sa var det faktiskt tack vara dem som vi drog till cavalli da de hade bord dar. I know later hur skrytigt som helst, men livet med para och bord pa klubbar som cavalli gor mitt liv sa mkt enklare att leva ;) Spenderade inte ett ore och hade skittrevligt. asbra musik och grymt snygg klubb!





Grymt fet kvall, tacka alla


THE SINGING MAN IS WAY MUCH FUNNIER THAN THE QUIET ONE

Jag är äntligen hemma!
Herregud lixom, 5 timmar sådär fram och tillbaka i bil bara, för att få en liten stämpel i sitt pass. Fy för, roligare har man ju varit med om. Men sen jag flyttade utomlands har jag ändrat uppfattning om vad som är lång och inte långt. I Svea så klagar man om man har längre än 20 minuter till jobbet, SKÄRPNING!


Dagens iaktagelse går till araberna i baracken vid den omanska gränsen
Idag krävdes det 3 stycken omanier för att räkna blanketter, vi fick absolut inte störa utan skulle sätta oss ned och vänta. En räknade, en tittade och den andra sjöng. Ja det gäller att jobba effektivt.
Bra dagar får det mig att skratta rakt ut, sämre dagar får det mig att gå bananas och längta efter Bertil i den svenska passkontrollen. Som tur var hade jag, faktiskt en bra dag idag, jag garvade och gick ut och tog en cigg ist. Jag gillar faktiskt inte mina dåliga dagar, dagarna då jag saknar just Bertil i passkontrollen. För jag kommer på mig själv med att när jag väl träffar den där Bertil i passkontrollen så var han faktiskt ganska tråkig och tro det eller ej jag saknar både den andra som glor och den tredje som sjunger. Livet blir så mkt roligare då och lite mindre intetsägande, precis sånt som jag gillar.


OMAN

SERIÖST!
Jag orkar inte detta, sitter typ och garvar för mig själv. Har precis kommit hem från Dubai citytour, som gick awesome! Men guess what, sista stoppet är guldsouken och här är man alltid lite nervig om man ska få med sig alla gäster eller inte (Manavgat marknaden kan slänga sig i väggen, den är piece of cake lätt att hitta gäster på jämfört med guldsouken). Ironiskt nog så hade jag med mig två guider från Azorerna som frågade om det inte var svårt att hålla ihop alla gästerna där, jag svarar att jodå visst kan de va lite knepigt men det fixar sig alltid.
HAHA, dagens skämt eller. Har nu sprungit omkring på GuldSouken i typ 40 minuter som en liten stolle och letat efter gäster som jag absolut inte kommer ihåg hur dem ser ut...

Sen till råga på allt måste jag över till Oman ikväll och få en ny stämpel i passet, sen har jag ingen bil för den har jag parkerat på ett hotell och sen är jag hungrig som ett djur, startade min diet idag. Kaffe, kaffe och kaffe. Har nu ätit 2 knäckebrödmackor...jättegott verkligen...

Allting är så ironiskt att jag mest bara garvar..

Off to Oman, see yaa!


HEY MR DJ TURN THE MUSIC UP

Jag älskar att köra bil om det inte är någon jäkla traffic jam vill säga. Tror det är den där ultimata frihetskänslan som jag vill försöka uppnå (just därför som jag ska roadtripa), i bilen lyckas jag nästan. Här kommer 3 billåtar som funkar väldigt bra just nu, då jag inte har någon cd utan kassett (seriöst, hur kan det ens tillverkas nya bilar utan cd och utan centrallås också för den delen) så är det radio som hägrar, sitter och flipprar på 5 stycken olika stationer. De som får panik på folk som zappar mkt på tv ska inte åka med mig, jag zappar så mkt mellan kanalerna att jag ibland får panik på mig själv.
Jaja, här kommer mina bästa billåtar iaf:

Om jag befunnit mig i Alanya just nu så hade ChrisBRown Yeah x3 utan tvekan varit sommarens stora hit. Texten, soundet och självfallet Chris Brown himself. Just därför som jag gillar denna låten så himla mkt, jag blir pepp och tror jag är i Alanya på väg tll crazy.

Move your body, out on the floor
Put your troubles aside and start living
Anybody, can't let go,
Throw away all your problems, cause right now it's party time
Girl dont feel outta place
Coz I, Im in love with this feelin' now, now ahhhahh
Hope that this will last a while, we should make it last a while

You like to drink? So do we
Get my bottles, bring 'um to me
Hold your glasses up, people everywhere
Now everybody put your hands in the air



Sen är jag även galet kär i Swedish House Mafia, svennebanan tönt som man är så blir jag ju alltid lite småstolt när den spelas på radio!
Swedish House Mafia ft. Tinie Tempah - Miami 2 Ibiza
Love love love!



Sen får jag inte glömma min absoluta favorit låt när jag cruisar genom Dubai:
Duck Sauce - Barbra Streisand
Första gången jag hörde den låten tyckte jag den var skitdålig, men den har stor potential, efter ett tag måste man bara skråla med, OU OU OU OU OU OU BARBRA STREISAND!



Btw, sjuk sak som jag läste.
Ta ditt födelseår och plusa det med hur gammal du blir i år.
Ex. Jag är född 1984 blir tyvärr 27 i år. 84+27=111
Ja det kanske inte var så speciellt, men ta nu ditt eget födelseår och plusa ihop med hur gammal du blir.
Tada, 111 där med!
Min sega matematikhjärna får inte den ekvationen att gå ihop, något mattesnille som kan förklara?


FY FAN FÖR MIG IBLAND

Jag ska se til att gifta mig med en snorrik gubbe, sen lovar jag att innan gubben hunnit gå och kola så har jag gjort honom bankrutt. Jag har faktiskt aldrig träffat någon som är så dålig på att hålla i pengar som vad jag är...
Hur i helvete är det möjligt att spendera pengar så fort som jag gör, på absolut ingenting?!
Sen går jag och inbillar mig så mkt att jag hade fört över betydligt mkt mer pengar till mitt sparkonto än vad jag gjort. Ja, jag inbillar mig faktiskt det så mkt att jag på riktigt blir ledsen när jag loggar in på min bank och ser att sparkontot inte alls var så mkt som jag hade hoppats. Nu är jag på sjukt dåligt humör och det som irriterar mig mest är att jag lyckas fantisera ihop en summa så starkt att jag själv tror på den, jävla korkad jag är ibland.


22.45 DUBAI

Åhh, vad jag är uttåkad. Jag klagar på att jag jobbar för mkt och sen när jag får världens bästa schema ja då blir jag helt plötsligt uttråkad. Visst det är bara att gå utanför dörren så öppnar sig alla möjligheterna, meen jag har inga cash, eller kors i taket jag lägger undan pengar då jag vet att jag kommer behöva dem till senare och det pengarna sparas till är ett bröllop. Ja inte är det jag som ska gifta mig men jag ska gå på finaste Malins bröllop i Istanbul i början på juni och om jag så ska krypa dit så ska jag vara där! Jag har bestämt mig för att vara snyggast i stan förutom bruden såklart och att jag ska ha världens snyggaste klänning, men vad har man egentligen på sig på ett bröllop? Jag har aldrig gått på ett bröllop då bruden eller brudgummen står mig nära.
Anyway, detta är numera min lilla morot att jag ska börja träna lite..*host host* ja iaf ta trapporna ist för hissen och sluta beställa home delivery från kina och subway. Nu är det hälsosamt som gäller, hade jag kunnat hade jag skurit bort exakt alla kolhydrater, men då sallader som man beställer hem oftast smakar skit och då jag avskyr att ställa mig o göra mat hemma så håller inte den metoden...mackor är ju så mkt enklare. Jaja, jag får väl göra som jag gjorde för en 6 år sen, 1 varma koppen och max två knäckebrödsmackor om dagen utan smör endast kalkon på...Mums vattnas redan i munnen på mig. Nej, men jag ska ta mig i kragen - jag har till och med köpt mig ett gummiband och ett hopprep...Gissar dock på att Amina tycker det där hopprepet är tio gånger roligare n vad jag tycker.


TRALALA LILLA MOLNTUSS

Idag är det molnigt och sådär småkallt, vilket innebär en 22 grader. Jag älskart! Det känns som jag är i Sverige, inte för jag saknar Sverige nämnvärt, men åhh vad  mysigt det är att få krypa upp i sängen efter VM och äta rostemackor, dricka en kopp te och titta på film.

Nej, nu ska jag ta tag i dagens tråkigaste. Vilket innebär att sammanställa alla frågeformulär som vi får in av gäster. Jag är så ruttet dålig på det att jag förmodligen inte kommer vara klar förrän runt midnatt. Mer monotont arbete finns nog inte.

Here we go!


DUBAI BY NIGHT

Vet ni vad jag gjorde igår? Kors i taket, men jag och Amina gick ut! Det finns ju sällan luckor i ens schema så man kan hitta på något tillsammans men igår synkade våra scheman för en gångs skull :)
Då våra kära pax ofta ger oss alkohol är vår bar full av finsprit ingen fulsprit här inte, utan vi kör på mintu, bacardi melon och absolute vodka. Våra kära pax ger oss faktiskt ganska ofta lite alkohol, därav finspriten ;)
Var som en gäst sa till mig "man känner sig en aning tragisk när man sitter på sitt hotellrum utan balkong och dricker sin whisky" och gud vad det är sant. Utan balkong så försvinner charmen ganska rejält med "semesterdrickandet". Iom att nästan inga hotell har någon balkong i Dubai så dricks det helt enkelt mindre.
Anyway, vi begav oss mot Buddha Bar i Dubai Marina en snygg bar med skönt häng och en salig blandning på folk. Vi tog oss en mojito (fortfarande så smakar den bättre på crazy hur sjukt det än låter...) träffade en italienare som hade bott i Sverige, det är sån sjuk blandning. Hur många italienare finns det i Dubai som an svenska? 1? och han lyckas vi stöta på...Efter en ganska så chill kväll med lite socialande och drickande i precis lagom mängd var vi båda ganska nöjda och gick ut för att få tag på en taxi. Just då dyker det upp några killar i en bil och frågar om vi inte vill hänga på dem ist...Hmm jag har ju aldrig varit svår när det gäller att festa och inte Amina heller så vi hänger på. När vi kommer närmre bilen så visar det sig att det är en asläcker porsche!
Man blir lite hjärntvättad här nere när det gäller bilar, man vänder inte på huvudet längre för varken hummer, porsche eller limo. Dock är jag fortfarande djupt impad av Rolls Royce, att R:en inte rör sig i fälgen utan alltid är på rätt håll, sånt är jag sjuuukt impad av.
Jaja, men vi hoppar in i porschen och burnar iväg...Minns att jag skrålade till Amina "fattar du att vi cruisar genom Dubai Marina i en P O R S C H E (bokstaverar...vet inte varför men tyckte då att det var en fin idé). Killarna börjar såklart asgarva då de fattade vad jag sa..Fortsätter till något annat ställe och därefter skulle vi ha efterfest. Det visar sig att de bor på Palm Jumeirah...
Nu är det säkert hur många som helst som inte blir ett dugg impade av flashiga bilar och hus på palmön. Men jag tillhör inte den kategorin, handen på hjärtat, jag blir även om det är mot min vilja imponerad och ser helt enkelt mellan fingrarna när det kommer till att man heter Sultan och kommer från Saudiarabien...



Buddha Bar


(Bloggen har sjukt tråkig layout...men i ärlighetens namn jag har inget tålamod att sätta mig in i det där med header och att lyckas redigera, jag hittar inte ens var man kan göra en liten presentation av sig själv och lägga upp en bild...Pinsamt men sant, så alla ni som inte har ett dyft att göra men som gillar att klippa&klistra då får ni väldigt gärna hjälpa mig...en header kanske ;)


love elin kling

Halla, checka in detta: http://www.elinkling.net/stylebykling/2010/12/31/outfits-2010/
Hur kan man inte alska alla Elin Klings outfits?
Jag tror mig fan hon ar gud nar det galler knappa ihop snygga outfits!


Nostalgi





Åhh, jag älskar dessa bilder. De är så fruktansvärt interna att enbart gamla turkeykollegor kommer garva ihjäl sig. Men de är helt underbara! Första bilden kommer från 2008 perge och aspendos, andra bilden är från 2010 :D


give me some sun


Satt och kollade igenom lite bilder och hittade denna, en utan många bilder från crazy.
Seriöst hur brun, fräsch och lycklig ser inte jag ut att vara?! Åhh, saknar den tiden massvis ibland!
Jag måste sola, jag ser ju ut som Victor nuförtiden ;). No offence mot döner han är en fräsching vare sig han är blek eller brun. Men jag måste vara brun för att se någorlunda okej ut.


sleepless in dubai

Jag kan inte sova. Klockan är iofs bara ett, normala fall så brukar jag inte ens ha gått och lagt mig ännu, men idag då jag för en gångs skull ville sova tidigt och släckte lampan klockan tolv nää då ska jag inte alls kunna sova. Suck. Jag och fatty kollade på the notebook och herregud vad jag har underskattat den filmen. Sett den en gång innan och aldrig fattat poängen med den, alla säger att den är så sorglig och att man gråter som ett barn i den. Men neej det tyckte inte jag, iaf inte för 5 år sen när jag såg den första gången. Men nu, herregud den var ju helt underbar! Kärlek är det vackraste som finns!
Idag har jag varit ute i öknen, again! Känns som jag är där titt som tätt. Kvällen fick ett ganska plötsligt avslut då dem helt plötsligt säger i mikrofonen att tyvärr kan magdansösen inte uppträda då det gått ut sms om att det ska komma in en kraftig sandstorm från Iran och den beräknas vara över Dubai runt 20.00. Alla kollar på klockan 19.55...Poof sa det bara sen var alla inne i jeeparna och påväg.
Någon sandstorm har jag ingen aning om den kom eller ej...men visst blåsigt var det. Det knastrade härligt när man stängde käkarna och jag hade flera gäster som hade linser och problem med sandkornen...


Åhhh, vad jag vill få framtiden planerad. Jag vet att jag gnällde om det i förra inlägget, men det stör mig verkligen att jag måste vänta, att jag inte kan planera något förrän vissa datum kommer.
Nej, nu ska jag ta och dricka mitt kamomill te och intala mig själv att det får en att bli mer sömnig...skitsnack.

hadi gurr!


livet

Jag behöver en förändring i livet. Något nytt. Jag har snart jobbar som guide i 4 år (5 mars har jag 4-årsjubileum herregud säger jag bara...) Smider lite planer som jag hoppas kommer gå igenom, tänker dock inte berätta något förrän jag har allt 100. Men känner att det måste hända något nytt, jag måste ha en ny personlig utmaning. Känner att jag hade kunnat skriva en hel novell om hur jag känner för framtiden och livet "just nu" men då jag måste tänka på vad som får vara offentligt och inte på grund av företaget jag jobbar för så tänker jag vara tyst. Kan ju säga att det faktiskt är en av anledningarna till att jag inte bloggar så mkt...Jag har en tendens att bli alldeles för personlig ibland och det är inte kul att känna sig hämmad i det man skriver. Men ibland poppar det upp ett inlägg so keep on reading :)
En sak till som står mig upp i halsen är frågan hur underbart är inte Dubai?
Jo Dubai är coolt. Fantastiskt skulle jag inte vilja använda dock, då det mestadels består av byggarbetsplatser och vägarbeten. Möjligheterna i staden är gränslosa framförallt för dem med pengar, cok para säger jag bara.
Men jag älskar det sociala, jag gillar mitt jobb starkt, men jag älskar fritiden och möjligheterna som platserna jag jobbar på oftast erbjuder. Dubais möjligheter är som sagt oändliga, men då ska man ha tid också och det är det som inte finns. Jag älskar att dricka drinkar och gå ut och dansa, käka en god bit mat, dricka vin och snacka om allt mellan himmel och jord, eller bara dra ned till playan och sola på sin siesta. 
Dubai har som sagt oändliga möjligheter för detta, men jag har ingen tid.
6 dagar i veckan så jobbar antingen jag eller den andra dubai guiden minst fram till 21.00...Då kan ni ju själv räkna ut hur mkt tid över det finns till att göra något är ju inte direkt så att jag slår mig ned på restaurangen ensam. Btw, måste berätta om min goda middag jag åt för ett tag sen.
Vi begav oss till kända Meat Co, århundradets svåraste meny (iaf för mig som är van vid peppersteak, pasta carbonara och ceasar sallad på menyn) inte diverse olika köttnamn från olika länder hur "gammalt" det var osv osv...Hur som helst besällde nån stek med bakad potatis och drack 2 glas vin. Min nota slutade på 660 svenska kronor...rejält minus på kontot på där...men gott var det.

Jaja, ska inte klaga på min livssituation längre, det är ju inte så att livet är odrägligt bara det att jag är inte nöjd och jag anser att man ska vara nöjd och inte finna sig att vara okej. Därför ska jag nu börja planera en föränding.

So long!


Hummer makes everyone happy

Det är något med vissa människor och deras finkänslighet...
Jag skriver vissa för att inte dra alla över en kam...men läs turkar, egyptier, pakistanier.... Jag älskar dem alla men seriöst vissa gånger borde de lära sig hålla käften.
De har inte den där fingertoppskänslan som en annan sitter inne med.
2 fina exempel hände mig idag, sitter i jeepen läs HUMMER, höhö japp blev upphämtad i en hummer till min ökensafari :) Vad gjorde det att jag var 20 minuter sen, gästerna var asnöjda när jag glev in på hotellet i hummern! Yohi var nog den gladaste av oss alla :)
Anyway,sitter alltså tillsammans med min chaufför och 6 gäster mitt ute i Sharjas öken, vi har stannat och gästerna ska precis gå ut för fotostopp. I jeepen framför oss hoppar en ganska kraftig tjej ut i en alldeles för tajt tröja.
Vad kläcker då min chaufför högt och ljudligt?
- Höhöhö, look at that fat girl over there! Hahaha, OMG she is really fat!
Ja, ni kan ju gissa hur gästerna blev. Svennebananerna blir då väldigt obekväma i situationen och vet inte riktigt vad de ska säga. Jag bara hmm okej då stannar vi här för ett fotostopp och struntar i vad chauffören precis sa.
Nästa sköna kommentar:
Gäst frågar chauffören:
- How cold can it be in the desert in the middle of the night?
Chaufför svarar:
- Coldest around 28 degrees...
Att tänka på är att temperaturen blir som max dagtid runt en 27 grader så här års...

Varför äger de inte det där logiska 1+1 tänket?



Yohi + Hummer = <3
Nee, nu ska jag sluta nörda mig om den jävla hummern ;)


Nu kör vi 2011

Jag ger det ett försök till. Min förra blogg skulle ju egentligen inte ens försvinna men metrobloggen.se verkar ha ngt emot mig och valde att radera allting.

Jaja, jag spiller inga tårar för det. Det finns både svält och död i världen som inte heller får mina tårar än mindre ska då min händelselösa blogg få det. Nog om det, som ni ser ny blogg. 

Välkomna!

Jag lovar inga massinlägg av bilder och lyrik om mitt "spännande" liv. Jag lovar däremot att när jag känner för det så kommer jag att skriva några ord ;)

Nyår spenderades naturligtvis i Dubai! Vi hade bokat bord på ett hotell som ligger i Dubai Marina, Marriott. Därefter hade vii även biljetter till Barasti som är ett uteställe som ligger precis vid stranden, gångavstånd från Marriott. Perfekt tänkte vi, bussen var bokad till 20.00. I normala fall tar det cirka 30 minuter att ta sig dit.
Klockan 21.30 satt vi fortfarande i bussen, ni kan gissa hur mitt humör var. Jag var inställd på att fira in 2011 i bussen tillsammans med 5 danskar, 1 egyptier och 5 svennebananer.
Trafiken stod still, ungefär alla skulle till Burj Khalifa och titta på raketerna.
Men plötsligt händer det och trafiken började rulla när vi väl kommit ut från "downtown" och vips så är vi på Marriott. Klockan var nu cirka 22.30, en aning sena men iaf på plats!
Kvällen var mkt trevlig, 3 rätters bestående av beef carpaccio till förrätt, hade jag kunnat hade jag levt på det. Sååå gott! Sea Bass till varmrätt och osttallrik som avslutning. Godaste maten jag ätit sen jag entrade UAE.
Planen var att fira 12-slaget på Barasti, men den planen kunde vi ju glömma. Speciellt då vi hade 8 stycken drinkbiljetter som även skulle konsumeras.
Men utsikten från Marriott  var fantastisk, även om vi inte kom upp på 53:e våningen. Hade full view över Atlantis, helt fantastiskt hotell som valt att lägga en mindre slant på fyrverkerier om man säger så...
Det jag dock saknade var att man från Svea är van att hela himlen gnistrar, så är det inte i UAE. Inte så konstigt kanske men känslan blir lixom inte densamma. Det är inte en jävel som "för-skjuter" (det ordet finns garanterat inte och låter sjukt kul, men jag kommer inte på ett bättre ord...) utan allt är exakt på 12-snåret då det endast är hotell och ja Burj Khalifa som skjuter upp rakteter.

Blev Barasti sista timmen, var en fin nyår och idag har jag mått prima för att vara nyårsdagen. Precis som jag ville ha de, jag orkar inte med att vara bakis längre. Jag tror ju fortfarande att jag är allergisk mot alkohol...Ja ni som jobbade med mig sista månaderna i Alanya vet vad jag snackar om...
Var hemma runt en 4.30 efter att ha letat efter en taxi i en evighet. 


Dubai Marina
Dubai Marina


Atlantis hotell på palmen :)


That's it!
Maa Salama!
 

RSS 2.0