Dubai I think Im in love with you

Jag älskar storstäder! Metropoler!
De har så mycket mer att erbjuda.
Denna slinga när jag var i Thauiland och Dubai så fick jag lyxen att få hela 4 dygn med underbart crew i Dubai. Man gråter ju inte precis när OP ringer och frågar om man kan tänka sig stanna 1 extra dygn. Hell yeah!
Tyvärr var plånboken relativt tom så dagarna tillbringades vid poolen. Men på kvällarna så slog vi klackarna i taket!
Det räckte tydligen paran till...Lustigt hur man prioriterar?
Men oj va kul vi hade!
Aldrig festat så bra som i Dubai. Ni måste testa Cirque du Soir! Är ju gamla 400 som jag också gillade som fan, men detta är fan bättre, tyvärr jävligt crowded. Men blinkar man lite extra så lovar jag att man kan fixa in sig på ett bord. Hur töntigt och show off lät inte det...I know, men man måste ha bord om man ska festa där. Det funkar liksom bara så.. På gott och ont.
Festa med dvärgar utklädda till Elvis, i taket hänger tjejer på trapetser, eldjonglernade mumier and so on. 
Och I just love it complimentary perfumes on the toilets, vad sägs om lite gucci, marc jacobs eller versace. Bara att spruta på sig och sen springa ut och fortsätta festa. Jag älskart! Men sen älskar jag också parfymer och att festa och Dubai och helt magiska kvällar som man aldrig kommer glömma. Precis så blev det!



Puss och Kram alla nu ska jag sova, imorgon blir det frulle på mormors bageri med Alex =)

ny start

Ja, imorgon är en ny start på livet...
Haha, vem försöker jag lura. Men iallafall 2 veckor kanske?
Aja, jag ska införskaffa mig ett gymkort. Whoppa!
Såg att fitness24seven har erbjudande utan bindningstid! Man tackar man tackar..
Nu ska Yohi svettas på crosstrainern.
Några veckor iallafall.

skogen

Vad hände med vädret? Hallå nu behöver det inte bli svinkallt! Jag dör ju lite.
Självklart så bestämde sig jag och Jenny för att bege oss mot skogen och promenixa lite med Tyra.
Jag måste vatt helt blåst när jag klädde på mig, stuprörsjeans, skinnjacka och converse...Men hallå vad tänkte jag där? Den parkerande bilen brevid tittade lite skumt på mig, familjen hoppade ut och ungarna hade overaller och mamma termobyxor och där strutade jag omkring i min sinnjacka och tjöt av kyla. Typ.

Vår powerwalk blev ingen pw då det var ishalt och frost överallt. Men vi klarade oss igenom 7km slingan, det ni mäkta stolt och istbitar till fötter när vi kom tillbaka. För att liva upp promenixen så lekte jag indian och skuttade omkring som pocahontas och sjöng. Givetvis har det gått en tjej bakom med sin hund som jag inte hört pga att jag skrållade så mycket...Oh well den bjuder jag på :) Inte var dag man sen en hoppandes indian som studsar omkring i skinnjacka och converse ;)
Älskar instagram! 
Tyvärr har jag glömt min laddare i Thailand och när jag köpte ny så bad jag om den billigaste så givetvis har jag ingen usbsladd :/ Därav det alltid blir samma bilder som på fb. Men den 26 då ska jag unna mig en laddare med en usbsladd!

hår

Fan vad jag gillar Rebecca Simonssons hår. Måste skaffa mig lite tydligare utväxt.

cravings

Jag dör lite, de är så underbara allihopa! Hur ska jag kunna välja?







Alla från annaamanda.se


Billund

Vad gör ni denna lördagskväll?
Själv befinner jag mig i Billund, det är kallt som anttsingen på Jylland. För det är väl där jag är I guess?
Yeye geografi är inte min starka sida, speciellt inte Danmarks.
Igår var en supertrevlig kväll hemma hos bästa Ann. God mat, rödvin, spel och underbart sällskap! Precis som det ska va. Var en aning seg idag...Precis käkat en underbart god hamburgare med kollegorna =)
En helt annan sak, är ni precis som jag helt galna i skyhöga pumps, kolla in denna sida, annamanda.se Helt FAB. Jag vet ju vem som ska klicka hem ett par pumps när lönen trillar in!

Det där med att tänka

Okej, jag ska erkänna en sak. Trodde jag hade hittat en 2-sits soffa med divan för 1400 på ikea...
Världens kap tänkte jag ända tills Alex berättar för mig att det endast är klädseln...
Seriöst jag blir så trött på mig själv ibland.
Tänk Johanna, Täänk!

masterchef

Jag gillar matprogram! Nu är det ju uttagning för Sveriges mästerkock.
Blev lite kär i den halvitalienska läkarstudenten som gick vidare! Ni hör ju själva han måste Yohi bara bli småkär i och det blev jag också.
Imorgon bär det av till LPA. Met ni vad jag kan sakna? Jo jag kan sakna det här jobbflowet, jobba, äta, sova.
Jag gillart som fan (ja om man gillar sitt jobb då och det brukar jag göra).
Här jobbar man, ledig, ledig, ledig lite mer jobb. Eller är man borta en vecka och sen ledig ledig ledig igen.
Missförstå mig inte, jag har ett underbart jobb. Men förfan jag vill jobba, inte sitta hemma och uggla, jag kommer ur balansen. Det bli så mycket jobbigare att jobba när man har många lediga dagar. Hängde ni med där?

spring...

Hur undernbart är det inte när man surfar in på hm's hemsida och det första man ser är "Wake up to spring"
Åhh, lycka nu är det "snart" vår! Hejdå vintern hejdå underbara vår och sommar. Längtar redan nu till brunbrända ben, high heels och bara helt underbart.
Har jag sagt att jag är en drömmare? ;)

saft saft hallonsaft

Jag har stans äckligaste vatten skulle jag tro. Det smakar innestängt. Så jag dricker numera saft hela tiden, vilket är sådär gott i längden. Fun light av diverse smaker undra hur många E ämnen man får i sig...Jag konsumerar ju några liter om dagen. Jag vet om att man kan köpa vatten på flaska också, men det är så satans jobbigt att bära hem. Mina svaga armar pallar inte trycket. Oh well, ska återgå till hjärndöda program nu nämligen paradise hotell norge.
Helt världelöst, precis som jag vill ha det en dag som denna.

inspiraton

Hittat en ny modeblogg som jag verkligen gillar:
linnlowes.com
Precis sån stil som jag gillar.
Andra bloggar jag läser för att enbart få inspiration är kenza, Elin Kling och Rebecca Simonsson.
Hahaha så man kan med andra ord säga att tycker ni jag har scysst stil så är det från ovanstående jag får mycket inspiration, ni borde då även också gilla dem.

Dagen söndag

Vilken röta har inte jag då?
Stod ute på vår gemensamma balkong och rökte (som vanligt stod grannarna rakt över oxå rökte, jag tror seriöst de förföljer mig, var gång jag är röksugen är banne mig de också sugna...) Anyway, träffade på min söta granne och jag klagade över de usla tvättiderna här. Belive it or not men jag fick hennes! Hon tvättade ikväll och var klar så nu norpade jag resten! Underbart, så nu är allt klart och väntar bara på att det ska torka :)
Ibland ska man ha tur samt bra grannsämja :)
Så nu har jag verkligen kommit igång, handtvättat min bikini (händer typ aldrig brukar bara slänga in den i maskinen men fick nu för mig att jag plötsligt skulle va rädd om den...) packat upp efter Thailand/Dubai, dammsugat samt diskat undan! Så typiskt mig att få denna energi på kvällarna. Idag har jag inte gjort mycket, kollat på Lars and the real girl, värd att se Ryan Gosling är alltid bra. Har även hunnit trycka i mig en salami pizza och sett tv-versionen av Kronjuvelerna som jag också tycker är väl värt att se!
På tal om grannar igen, var inne hos min granne och såg hur hon möblerat. Det är inte det enklaste att möblera något som är lika stort som Carries walk-in-closet. Fick massa bra tips så nästa månad ska jag fan ta tag i detta. Är ju inte riktigt okej att ha handdukar tejpade på fönstret känns lätt som en pundarkvart då. Hyllor är även ett trevligt påfund, ska prata med min kära far och se vad han kan åstakomma för under. Sen ska ni få se bilder :)

nyårslöfte?

Har ni några nyårslöften som ska brytas detta år?
Jag har och jag har redan failat. Eller rättare sagt jag har korrigerat det lite.
Nyårslöfte:
Inte äta godis och snacks
Misslyckande:
Bakisdagen i Dubai då jag tömde minibaren
Korrigering:
Gäller endast i Sverige att jag inte får käka snacks och godis samt att jag börjar idag

Ja men då kör vi gott folk!


Fearless


Fearless!
Funkar bäst på engelska orädd känns på något sätt inte lika starkt.
Anyway, kanske inte så intressant egentligen men jag önskar bara att fler människor kunnat och vågat leva efter just det.
Säger absolut inte att jag gör det, men jag försöker!
Tänk på det, be fearless! Det tar dig längre i livet.




Dubai


Bangla

Banglaroad är snusk och jag hönförs än en gång över hur mycket sex ett land kan skrika. Allt känns som ett skämt när man tittar sig omkring. Män som kladdar på tuttar, tuttar på ladyboys, pingpong shower upptryckta i ansiktet, uttråkade topless tjejer på bardisken, kåta blickar jamen ni hör själva allt är bara weird.
Jag tror inte jag gillar industrin Bangla särskilt mycket... Ska snart till Dubai mall, måste tänka på att inte ha mina minishorts... Snacka om kontraster.
Bjussar på lite bilder från mitt hotellrum. Puss


<3

Jag vet att jag börjar bli tjatig och det är heller inte så att jag vill " rub it in your face" men jag älskar mitt liv! Jag lever vad jag anser vara det bästa av två världar! Igår låg jag och solade och år fried rice, idag är jag i Dubai! I love it! Nej nu ska jag inte tjata mer om hur mycket jag älskar livet, men vet ni vad försök att alltid vara glad och positiv! Folk omkring dig blir så mycket gladare då!


RSS 2.0