God Jul

God Jul alla fina!
För första gången på 4 år så firar jag julafton hemma med familjen. Vet ni vad solen strålar och det är säkert 5 plusgrader, I love it!
Imorgon så blir det Teneriffa fram och tillbaka, vilket innebär att jag har ett litet problem.
Jag har stora problem att gå på toaletten på flyget och ännu värre är det att göra nummer 2, finns inte ens på världskartan att det skulle gå. Så i normala fall brukar jag planera hur jag äter, äter mindre dagen innan jag ska flyga helt enkelt, men idag är det ju jualfton och allt kretsar ju kring mat. Hur ska detta gå egentligen?

Aja, världen har större problem och jag är glad det är ju faktiskt julafton.
Puss till er alla!

Glömmer du att äta?

Jag och Jenny har inget kök. Vilket betyder att ska man hämta ett glas vatten görs det på toaletten, ska man diska görs det på toaletten ja ni fattar poängen va? Vi har en micro som står i vardagsrummet och en spisplatta som humm jag vet faktiskt inte riktigt var den är om jag ska va ärlig. Men ni fattar att man gör ingen mat mer än om man måste! Anyway, så här har vi nog haft det nu i lite mer än 2 veckor. Vet ni hur många gånger vi har gjort mat hemma, 1 gång...Vi fattar ingenting. Vi har omöjligt köpt middagar i över 2 veckor. 1 gång såg jag jenny stå vid spisplattan och värma köttfärs som hennes mamma gjort... Det är enda gången.
Vad äter vi egentligen undrade vi igår. Vi kom inte fram till något svar. Weird är det iallafall.

Post

Kan inte postgubben komma NU så jag kan få ha mina skor jag beställt till ikväll! Snälla postgubbe om du hör mina tankar skynda dig!


Målar

Jag kan inte hjälpa det men jag blir som en bortskämd snorunge när det kommer till målning. Jag tycker det är sååå sjukt tråkigt. Kan inte alls se charmen med hur fint resultatet blir jag vill mest skita i vilket och intalar mig gärna att lite gulnade väggar inte gör ngt. Tack vare Jenny har hg faktiskt tagit tag i att måla. Även om jag gnällt ofantligt mycket... Jag är en sån tönt, gäller liksom max 15 kvm... Nästa gång jag ska måla/renovera ska jag ha para nog att hyra in någon som gör det åt mig!!!


RSS 2.0