livet utan en smartphone

är inte alls särskilt spännande må jag säga. Jag trodde inte jag skulle fastna i smartphone träsket men det har jag gjort. Seriöst hela ens liv ligger där ju. Idag stod jag utanför kontoret och kunde inte komma in, för koden var sparad i mobilen...Jag kan inte gå in och kolla mitt schema för jag behöver en app som ger mig ett nytt engångslösenord. Hela min träningsdagbok har försvunnit såg jag nu på dumbbell.se...Jag kommer resigna på WF och ja åhhh jag är bara ledsen i ögat. 
Lite sådär småkomiskt att jag klagade över för lite partydrama i mitt liv och att jag var boring vuxen nuförtiden också baam säger det bara så hände massa grejer jag inte alls tyckte var så trevligt.
Aja, hoppas drulleförsäkringen täcker detta jag behöver en ny mobil NUU!

03:17 saknar jag följande


Kan inte sova och låg och kollade i gamla fotoalbum. Hamnade i Gotland 2011 albumet. Åhh vad jag saknar! Nästan så jag vill ringa Simon och be att få jobba som servitris detta året också, få bo i den lilla boden och hänga med Lotto dagarna i ända. Kan man begära mer?

Dagens morot!

Det är fan svårt att få tull träningen när man är utomlands. Jag vet finns inga bortförklaringar men ni vet finns ju så mycket annat man vill göra!

Dessa bilder är min inspiration när jag kommer hem, gymmet och beach 2012... Shit det är snart. Ja nedantående magrutor lär jag inte kunna skryta med. Men snyggt är det!


True!


Lite shopping

Lite smått och gott blev det allt. Ett par supersöta minishorts à la yohi, älskar fickorna! Typ 150 SEK inne på forever 21 <3
Sen visste jag väl redan innan att jag knappast skulle komma ut tomhänt från victorias secret. När det gäller underkläder är det verkligen inget speciellt, i alla fall inte i Dubai :(
Men bodysplash och lotions finns det gott om! Kunde inte bestämma mig så blev ett multipack för samma pris, 130 SEK typ! Hur ska man då kunna motstå? Jag har då ingen karaktär för det.
Imorrn är det dags att flyga mot Gbg på kvällen, så blir till att sova på hotell och sen taxi hem på onsdag! Så på onsdag eftermiddag lär jag vara i Malmö :)


Danza koduro

Hejdå nu går jag och dansar ni vet var jag är!


Träna på "semestern"?

Åhh vad det ska va svårt att få in en kontinuerlig träning när man är på slinga. Seriöst ligger hör vid poolen och glor in på gymmet, kläderna är med men jag har fortfarande inte lyckats ta mig dit. Är säkert hela 26 meter...
Jobbigt värre!


Bow and arrow...

Denna pil, ack så viktig!
Mecka Mecka vart är du?

 


Colours of yohi

Vad hände egentligen med färgskalan?
Helt plötsligt kommer jag på mig själv med att inte kunna säga färger längre. Ta den förtjusande färgen korall, vad är egentligen skillnad på korall, lax, terrakotta och persikofärgat?
Eller tanfärgat och camel? Azurblått och koboltblå ska vi inte ens snacka om..

Det bästa är också att ingen verkar riktigt veta. Är det nån som vet?
Please update me!


Greetings from Thailand and Dubai

Hej hej!
Nu har jag äntligen kommit fram till Dubai. Det känns så skönt att anlända till hotellet i Dubai. Det luktar inte sådär hög luftfuktighet som det alltid gör i thai. Samt att det är ljudisolerat här!

Igår var första kvällen som jag inte hade huvudvärk, de tidigare slingorna har jag mest velat dö första kvällen pga migrän. Antar att no sleep och åldern(?) säger sitt. Men igår så mådde jag prima, hade knapprat Ipren i förebyggande syfte hela dan :) så slutade med att vi dansade loss på grabbarna grus. No more säger jag bara. Inte my cup of Tea.. Men hade jävligt kul med vår lilla gäng :)

Lite bilder från Thailand, min nya bikini och Dubai :)
Imorrn blir det träna, poolen och utgång. Pepp pepp pepp är jag!
Puss


RSS 2.0