Lotten totten

Men åhhhh!!! Jag har råkat radera lottos sms. No biggie. Meeen jag vill ju ha alla fotona! Sen vet ju alla som känner mig och lotto att vi är som humle och dumle och att alla sms/mms faktiskt kan vara väldigt viktiga...


I love hm

Som hittat, 400 för båda!
Måste älska hm ibland <3


Bite me!

1 fucking jävla timma på crosstrainern!
555kcal innebar det att jag lyckades förbränna...
100gram chips är typ 500kcal en påse är typ 200gram...Jag kan trycka i mig det på mindre än en timma...Det är så deprimerande att tänka så...Hahaha!

Neu Lash

Någon som testat och tycker det är bra?

Jag införskaffade mig det för snart 3 vedckor sen...Måttligt imponerad so far...Står visserligen att synliga resultat efter 4 veckor, men hey ska det växa som ogräs nu den sista veckan eller?

00:37

Jag blir alltid lika förvånad när jag upptäcker att det faktiskt är någon som läser denna relativt döda och stundtalstråkiga blogg...
Gissa om jag blev förvånad när bästa lunarpuzz gav mig tips på bloggar, hurra!
Var på¨ansiktsbehandling idag med Jenny, stoor skillnad hur man behandlar huden i Sverige jämfört med Thailand...Haha här ångas man i typ minst 15 minuter för att öppna upp porerna i Thailand så känns det mest som en liten vindpust av ånga sen jävlar sätter de igång att klämma porer. Säker inte alls bra för hyn men jäklar vilka resultat det blir :) Tänk att det hade kunnat vara jag, om jag slutfört utbildningen vill säga...Oh well, jag gråter inte över att jag ej är hudterapeut.
Var även och kollade kakel och kran till Jennys kök som hon håller på att renovera. Jisses vad de är boring, seriöst en kran till vasken i köket hur intressant kan det bli, snark! Till och med Jenny vars kök det rör sig tröttnade efter cirka 1 minut. Det är något med miljön på såna trista varuhus, Bauhaus, Hornbach, K-rauta u name it. Det är något med de fula byggställningarna grejerna står på och det oattraktiva betonggolvet som får mig att tappa intresset.
Nej nu ska jag kolla vänner och skratta åt Ross, jag älskar Ross! Dör lite när han blir spraytanned!
Hadi Gurr!

Tips tack!

Jag är på jakt efter nya modebloggar. Några tips?
Vissa undrar hur jag pallar läsa så många bloggar, men jag läser knappt. Kollar bilder och blir inspirerad när det gäller mode. Samt att man ofta får superbratips på bra shoppingsidor på nätet.
Just nu är det kenzas.se, linnlowes.com, tyras.se, fashiontoast.com och Elin Kling som jag får mest inspiration av. Men Jag får inte nog, vill ha mer bloggar i stil med ovanstående bloggar.


Så Hit me!

No power

Jag har lyckats slå ut huvudströmbrytaren....
Åhhh! Gjorde detta i torsdags och sen dess så är det mörkt i köket och min "kyl" är ute på den minimala gemensamma balkong.
Hur gick det till? Jo jag skulle dammsuga och hade lampan tänd samtidigt, det går ju absolkut INTE i denna fastighet. Stor suck! Så satte in en ny propp, men det var fucking fel ampere! Så på nått sätt slogs hela skiten ut...
Ringde vaktmästaren som skulle fixa, ringde honom på fredagmorgon, har fortfarande ingen ström.
Det går så jäkla snabbt här...

fel?

I dagens samhälle 2012 en väldigt politiskt inkorrekt bild, då det är väskan som det görs reklam för.

I smyg så gillar jag det faktiskt...

30 år

Nu drar jag på hemmafest! eller får man egentligen lov och säga så när det är 30-årsfest? Vad kallas det för tillställning party. Jaja whatever. Nu drar jag iallafall!

Jag är glad! Skulle bara försöka se lite coolt avslappnad ut, gick det?...

"för jag är så jävla djup att resten av världen inte fattar"

Jag har det senaste året börjat tänka sådär rationellt, vuxet och eftertänksamt. Borta är de där spontana och dumma tankarna. Jag orkar inte festa, jag orkar inte vara bakis, jag föredrar att gå och lägga mig tidigt så jag frick och kry kan springa till gymmet istället för att kränga en dagen-efter-pizza. 
Kort och gott jag tycker precis tvärtom mot vad jag tyckte för några år sen. Så vad är då problemet med det? Jo jag har på nått skumt sätt blivit hon där som jag tyckte var så jäkla tråkig för några år sen. Den tråkiga och duktiga bruden. Det är numera jag. Var är draman i livet när man är en den där duktiga tjejen? Den finns knappt.
Jag kan stundtals sakna.

Jag levde för ovanstående bilders "livsfilosofi". Allt skulle vara crazy, spontant och livet var en ständig fest.
Jag hade rätt och ingen annan förstod mig. På min helgon.se stod det:
"för jag är så jävla djup att resten av världen inte fattar"
Haha, ja ni förstår själva hur jävla cool jag var.
När jag tänker tillbaka på hur jag höll på fattar jag inte hur jag pallade, dock brottas jag då och då med tanken: va fan hände när blev jag såhär vuxen och trist?


Phi phi island, snigelolja och en Malin

Jag antar att denna bloggen aldrig kommer att bli en kontinuerlig blogg. Jag pallar helt enkelt inte, mitt liv är inte så intressant att jag dagligen kan smälla upp ett eller flera inlägg.
Just nu är fin fina Malin här. En gammal solresorkollega sen bästa sommaren i Alanya nämligen 2008! 
Så kul att se henne, vill man skratta och få enklare tankar om livet så är det henne man ska umgås med. Allt känns så lätt när man umgås med henne, mentaliteten det löser sig och en miljon positiva tankar. Sånt borde fler ha.
Kort summering av livet just nu:
Jobbar, både långslingor till Thailand/Dubai och turnarounds till canarias och "underbara" Egypten. Att flyga långt är en konst i sig, det svåraste att bemästra är att inte gå bananas i godisvagnen och kränga delicatobollar, toblerone, chips och godis. Vi får ju äta hur mycket vi vill och när man släckt ner i kabinen och har x antal timmar av "vila" så är det skiiitsvårt att inte trycka i sig massa kalorier. Är jag bored så äter jag...Sorgligt men sant.
Tränar, helt otroligt but I still keep it alive...
That's it. Hänger en hel del med kompisar, pratar i telefon och shoppar även en del också måste jag medge ;)
Men kors i taket, jag har en budget och jag håller den! Whoppa!

Tog en tur ut till Phi phi island. Gäller ju att passa på när man har 3 dygn i Phuket.

Köpte snigelolja till håret i Dubai

Upptäckte att havet var helt fryst utanför Bo01. Tyckte på nått sätt attg det var sjukt coolt... Första gången jag "turistade" så här i Malmö, tog med Malin på en promenad genom Malmö i säkert 3 timmar. Jag gick då! Helt sjukt, JAG GICK och det var snorkallt!



Nu ska vi iväg och käka lite brunch! Puss på er!

RSS 2.0