om jag vågar

Vet ni vad jag tycker är grymt ointressant?
Jo det är när man pratar med någon som man kanske inte känner så väl, man får då reda på att personen ifråga har hund eller katt eller ja egentligen vilket djur som helst för den delen. Det är väl helt okej att ha husdjur men shit alltså visa inte bilder! Jag dör typ av tristess, där ska man sitta och glo på en golden som springer efter en boll eller en katt som ser ut som vilken annan katt som helst.
Det är bara TRIST och det finns verkligen inget att säga mer än "naaw, så söt"
Elller ska jag bara säga vad jag verkligen känner? För medan jag sitter där och "naaw så söt" så skriker följande röst i mitt huvud:
"Jag gillar inte djur, jag tycker inte din hund, katt, kanin, häst, fågel whatever det nu är på den där suddiga bilden är särskilt söt och dessutom så funderar jag på att köpa päls, ÄKTA!"

Moahahaha!!!

storm

Igår var det turbulens i luften kan man lugnt säga. Fast det har väl inte undgått någon att var typ storm igår. Och vem skulle landa i den stormen om inte vi. Trodde verkligen att vi skulle landa, men icke så nicke. Precis när man tror att man ska ta i marken så hör jag hur motorerna rasar och vi stiger igen.
Det blåste way to much för att gå ned så var tvugna att landa i Köpenhamn istället. Men man vet ju att det är kraftig turbulens då man samlar in en halv soppåse med enbart spypåsar. Jag är inte den som är den, men i slutet innan vi landade så satt jag och svalde och svalde, blundade och räknade till 10 och bad om att få landa annars hade jag bokstavligen talat spytt på gästen framför mig...
Ännu en lärorik dag i luften och imorgon bär det av till hamdullah, bismillah och yani landet. (ber om ursäkt till alla araber för fett med stavfel i ovanstående ord...om ni nu läser denna blogg vill säga...)

När jag äntligen kom hem så var jag tvungen att kolla det senaste om stormen. Skönt att man alltid kan räkna med Aftonbladets briljanta artiklar.
Jag tackar Aftonbladet ödmjukast för den givande infon att ett stearinljus tändes med hjälp av tändstiockor samt att en ficklampa endast funkar med färska batterier.
Skönt att veta att han/hon som skrivit detta får en hyffsat bra lön.


Right now

Just nu så klickar jag hem dessa:


Samt spelar denna låt på repeat



Ärligt vad säger ni om skorna? Är det höga? Jag älskar ju heels, men när jag får på mig dessa så blir jag 1,84...Aja får tänka på att jag ser ut att ha aslånga ben. Sånt gillas ju det med.






Living the dream

Just nu:
Living the DREAM

Jag är typ konstant nöjd. Yeye, jag klagar över småsaker även jag allt från pengar, hur jag ska möblera världens minsta lägenhet, att jag konstant fryser, pojkar etc etc. Men det hör till det vardagliga livet. Men annars, jag är supernöjd! Jag flyttar den 1december, jag har världens bästa jobb, underbara vänner älskar livet, konstant lycklig och sådär nästan äckligt optimistiskt till det mesta...
10 december så beger jag mig till Götet några dagar för att lära mig den stora maskinen. Vet ni vad det innebär?
Jo att jag har en långflygning på schemat, det inkluderar visserligen en nyårsafton i Ålborg men det skiter jag i, vem bryr sig egentligen om nyår? Hehe, ja inte jag..Iallafall inte detta år! För jag kommer sitta på ett hotellrum i Ålborg. Kommer ni ihåg Mr Bean's nyår. Så kommer jag se ut...Haha, men who cares för dagen efter åker jag till Thailand och ska sova där och sen mina vänner så åker jag inte raka spåret till Sverige utan jag ska mellanlanda och ha lite lediga dagar i Dubai!!! Jag är så fucking jävla lycklig!




Yohis nyår?

"titta hon bloggar"

Jävla skit. Inlägget försvann. 
Anyway. Jag klarade kursen för er som missat och är nu stolt flygvärdinna! Har precis klarat av mina första 4 slingor, vilket innebär att man inte får ingå i minimum crew vilket betyder att jag inte får ha hand om ngn dörr. Det låter förmodligen ganska banalt men jaja det är the thing lixom...Men gått med drinksvagnen, sålt lotter, headphones och samlat waste har jag fått göra och vet ni vad? Jag älskart! Inuti mig bor det en liten liten attention whore som älskar att gå i mittgången och att alla tittar på en...Haha ja nu var det sagt. Fast visserligen tror jag att alla som jobbat som guide gillar uppmärksamhet, annars har man lite fel jobb...Jag gillar livet just nu, men gosch vad jag stundtals saknar guidelivet och mina forna kollegor! Jag hoppas verkligen att jag får lite övernattningar på vissa destinationer så jag kan träffa er! <3
Men har hunnit med lite övernattningar på Alanda, snabbstopp på GC, paella och snabbsolning på Teneriffe!

Har även from 1/12 förstahandskontrakt på världens minsta lya skulle jag tro. Men den ligger precis där jag trivs. Jag gillar Värnhemsområdet och hela Östra delen. Att den sen är lika stor som en walk-in-closet och lika lyhörd som ett tält är en annan sak. Sen kommer jag inshallah inte vara hemma så mkt ;) Kan ju även vara så att det är sjukt svårt attg få tag på förstahands kontrakt i denna stad, man tar det man får helt enkelt...Och har man bott i Egypten så kan man bo exakt var som. En kloak kan stundtals kännas fräsch...
Ser även framemot när jag blir incheckad på stora maskinen, det stavas nämligen T.h.a.i.l.a.n.d. Samt lite fler övernattningar. Såg ens schema som hade flyning Thailand med 2 lediga dagar i Dubai, han var borta i en vecka totalt. Men hello there?! Vill man ha den slingan eller ej. Åhh Dubai, gissa om jag ska shoppa ihjäl mig och klubba på Cavalli och The 400! Många verkar tro att det inte går att festa i Dubai iom deras alkoholregler, men glöm det! Bästa staden jag partat i so far! Förmodligen så blir det efter lucia som jag kan börja flyga den stora maskinen! See you in the sky!


Hotellrummet på TFS ;)


Teneriffe ;)

RSS 2.0