ILLA JAG MÅR IILLA

Imorgon ska jag lämna Dubai för att åka till RAK i några veckor. Sitter inne med ungefär samma känsla som man hade när man skulle lämna Alanya för Kemer. Ni som känner mig fattar då poänge, dock är Kemer livligare än RAK. Hur det nu är möjligt...
Oh well life goes on, får väl sola och träna eller nått. Köpte ju ett hopprep och ett gummiband för några månader sen som jag tänkte jag skulle använda flitigt. Det är fett tråkigt att stå och dra i ett gummiband och hoppa hopprep så det blev inte många gånger kan jag meddela...Kanske ska ta tag i det igen. Har ju bestämmt mig för att vara grymt snygg och smal till bröllopet i början på juni :D 
Just nu går det kors i taket faktiskt framåt på den biten och det är helt enkelt för att jag sällan har ngn matlust.
Pga att jag mår illa så jäkla ofta, går inte en dag utan att jag mår illa, mornarna är värst. Men sen plötsligt blir det bra igen och sen kommer det igen i en tio minuter och försvinner lika snabbt och nej om ni ens tänker tanken på nån bulle i ugnen så kan ni radera den lika snabbt. Jaja, jag klagar inte jag går ner i vikt ;)
Tur att man bär samma fula gula uniform var dag och gjort i snart 4 år, man har ju koll på sin vikt iaf.
Yeye, ikväll ska vi fira bästa Amina! Ut och käka och slå klackarna in taket! Åhh, ska bli så kul!

SVEIRGE

Nu vill jag inte låta som en globetrotter som kan hela världen och tror att jag är så jäkla världsvan, det är jag inte kan jag meddela.
Men en liten sak som förbryllar mitt huvud - melodifestivalen?! Det skrivs att det är den sämsta någonsin och att låtarna inte har någon kvalité. Fine tänker jag, låt gå för det. Men varför tittar då halva Sverige?
Jag förstår inte. Är det detta man gör på helgen i Sverige? Tittar på ett kommersiellt skitprogram som man inte ens gillar, men i brist på annat så kollar man?!

Förstå mig rätt, jag vill inte klanka ner på de som nu gillar melodifestivalen och faktiskt tycker det är en trevlig lördagsunderhållning, men ni som inte gillar det finns det verkligen inget annat att pyssla med?
Jag vill inte komma hem till ett land som styrs av TV-tablån. Det gör mig ledsen, när man ist kan hitta på så mkt annat trevligt.
Umgås vetja! Köp en flaska vin några goda ostar och bara snacka. Gå ut och sätt er på en bar och bara njut av musiken och sorlet från människorna. Gå ut och klubba och dansa järnet! Spela spel! Gör en roadtrip och skråla med till musiken på full volym med trevligt sällskap (tro mig bilen är ett underskattat ställe att umgås på, man kan nämligen inte göra så mkt annat än att just snacka och det brukar uppstå en hel del djupa diskussioner)! Vad som helst, men titta inte på TV.
Jag vägrar att komma hem till en sån vardag. En vardag som innebär en längtan efter helgen och vad gör man sen på helgen, kollar på TV? I mina öron låter det bara knäppt. Jag vill så mkt mer, uppleva så mkt mer. Framförallt så vill jag känna! Jag vill känna att jag lever att jag andas - jag vill uppnå mer än den där okej känslan.
Upplever jag den nu då?
Utan tvekan, ja! Det är klart att jag inte springer omkring på rosa fluffiga moln dagarna i ända, men det går nog inte mer än en vecka mellan mina känslorus då jag kommer på mig själv med att sitta och le åt egentligen inget speciellt mer än "må-bra-känslan". Det behöver inte vara något speciellt det räcker med att jag kanske kör bil längs Alanyas kust och en bra låt kommer på radion, eller att stå på balkongen och röka en ciggaret och njuta av solnedgången, att ta ett kvällsdopp i poolen, att dricka vin på balkongen med underbara vänner, att stå nedanför Burj Khalifa och känna sig pytteliten, att köra längs Sheikh Sayed Rd och bara dö för alla skyskraporna and so on...Ni vet det där lilla extra, det är det som får mig att känna och den känslan vill jag inte förlora.
Just därför som det känns så himla avlägset för mig att komma hem och bosätta mig där, jag är inte redo för det, inte nu iaf. För just nu lever jag "sommar-sol-semester-känslan" som alla nångång har under sommaren, ja den känslan har jag året runt, varför ska man då sluta ha den känslan och komma hem till ett iskallt och grått Sverige där alla går omkring och är lagom?

Nu blev det här inlägget tusen gånger längre än vad det var menat och som vanligt kom jag in på helt andra saker än just melodifestivalen som var min tanke med inlägget... Men med alla mina tankar som snurrar i skallen just nu är det kanske inte konsigt att jag snurrar till det ibland. Tankarna kommer i grund och botten på att jag ska sluta för ett företag som jag jobbat för i 4 år och att det nu väntas nya utmaningar i nya spännande kontinenter...eller Dubai..men först väntar 2 månader i Sverige som jag trots min ovanstående negativitet faktiskt ser framemot, ska bli skönt att få träffa familj och vänner utan att känna sig stressad. Sen hoppas jag gärna på att bli motbevisad, att ovanstående jag skrivit faktiskt är ren bullshit! Ja, den som lever får se. Nu ska jag sova, imorgon väntas Välkomstmöte och hotellservice.


Avslutar med denna bilden som jag tycker är så skön, jag sovandes på en segelbåt i Thailand på julafton 2007.

So Long!


TÄNKVÄRT




"Vi har blivit inlärda att acceptera sammhällets normer.
Vi ifrågasätter aldrig varför vi måste göra så, eller varför vi måste sluta göra så. De som accepterar detta och följer strömmen blir betraktade som normala människor. Men de som å andra sidan försöker bryta sig loss från ett sådant förutsägbart liv och istället följer sina drömmar blir betraktade som dårar."

/ Paulo Coelho


BILDER SÄGER MER ÄN TUSER ORD...









Åhh, vad jag saknar!

ÅHH DUBAI!

Jag älskar staden mer och mer för var dag som går! Framförallt älskar jag att allting finns tillgängligt 24/7. Staden sover aldrig och det passar mig perfekt. Jag hade lätt kunnat bo här permanent, ska kanske börja kolla jobb här nere...hehe..
Kan komma på mig själv med att känna att jag "slösat" bort 4 sommrar på Alanya. Nee, fy skäms på mig! Så känner jag inte alls, jag älskar fortfarande Alanya och framförallt Turkiet men jag är så himla glad att jag hittat ett ny stad att känna "kärlek" till, det får mig att inse att det finns så mkt mer än Turkiet att  upptäcka, så himla många fler underbara platser att känna för.
Åhh resa alltså, läste en artikel om en man och hans hobby. Hans hobby var att resa och han var nu väldigt nära sitt mål nämligen att besöka alla 194 självständiga stater i världen. Seriöst alltså så hade kille kommit in i tex- Nordkorea vilket jag tycker är fett coolt. Han älskade Sydamerika och Centralamerika. Tror jag också ska skaffa mig det som hobby...Just nu är jag inne på storstäder Tel aviv (lr hur det nu stavas...) Beirut ja litte mer "udda" städer men fortfarande med storstadspuls!
Efterfest i marinan, hur kan man inte bli förälskad i denna utsikt!?
Efterfest i Dubai marina, u gotta love it!


ZARA

Haha, måste bara berätta en rolig sak.
Jag och Lotto var på Zara och jag stod och provade ett par assnygga skor.
Tidigare under dagen hade jag klagat över min lågt skurna jeans och att jag knappt kan böja mig ned utan att flasha. Hur som helst stod och böjde mig ned och tänkte inte så mkt på att jag hade rumpan i vädret förrän en utav Zaras personal kommer fram till mig och viskar i mitt öra:
- Nice string!
- (Hör typ inte vad han säger, utan gissar på att han säger typ snyggt naggellack...ja fråga mig inte vad jag fick det ifrån men tyckte verkligen det lät liiiite så...) Så jag svarar lite skrattande Åhh thank u very much! TÖNT lixom!

När han gått så tänkte jag en sekund längre och kom fram till att han förmodligen inte alls sa så...

Efter 2 minuter kommer han igen
- U should get a pair in red also!

Haha, då trillade poletten ner! Jag och Lotto garvade så mkt åt denna situation, seriöst. Vi kom fram till att han definitivt var turk.

Även visat henne Zara på Mall of the Emirates som typ kryllar av "turkar", ingen aning om de är från Trukiet men de är jäkligt heta och ser ut som turkar. Turk, lebanes, qatar, kuwait....ser ingen skillnad på dem..
Men där inne stod vi och dreglade lite och kom på oss själva med att fnittra som små tonåringar och stå och råglo och hålla i varsitt plagg. Vi kom på att vi var sjukt pinsamma och patetiska och förvsvann fnittrandes ut...

Ja som det kan gå på Zara ibland ;)


Skorna som fick mig att flasha inne på Zara. Love them!

RSS 2.0