Skola...

Det känns att det var ett tag sen jag satt i skolbänken! Seriöst det är fredag och jag är helt jävla död! 45 minuter kvar, wish me luck ;)


hemma hos johanna nummer 2

Sitter hemma hos världens bästa Johanna och kollar på robinson. Japp, så kul är sverigelivet på vardagar. Man sitter och glor på menlösa program, dricker rosé och garvar non-stop.
Vi har båda gått med i dejtingsidan Happypanncake...Så nu sitter vi och uppdaterar sidan varannan minut för att kolla om vårt medlemskap har blivit registrerat...So far, big no no. Hur jävla långt tid ska det ta egentligen? Vi är ju så redo att börja internetragga ;) Iom att mötesplatsen gick så fenomenalt bra...Seriöst jävla offer som är medlem där, no offence om ni nu är med där...


Snyggo ;)


Björk

Vaknar jag tidigt så gillar jag att vakna till liv med "Vakna med The voice".
Måste bara visa Martin Björks klipp till Aniston. Martin Björk är ju lite av en hunk, if u ask me :) Så är det nån som borde lyckas få till det så är det väl Björk! I'll keep my finger crossed!

 

I iphone

Okej nu är jag snart stolt ägare åt en vit iphone! Egentligen var det inte ens meningen att jag skulle klicka hem telefonen igår men så blev det. Satt hemma hos alex glodde lite på idol och klickade lite sådär halvinsatt på
tele2's hemsida och sen plötsligt: Ja nu beställde du telefonen Johanna. Jag bara vaa? Lite sådär småirriterad att jag blev störd mitt i idol, tittar på skärmen och ser "Tack för din beställning"...Jaha där ser man. Nu tänker ni säkert hur dum är hon, varför inne på tele2's hemsida om man ej ska beställa. Jo jag hade kanske tänkt göra det i sinom tid lixom men absolut inte igår, jag skulle mest kolla och se om det tillkom extra avgifter osv inte klicka hem den. Men gjort är gjort och jag fäller ingen tår för det :)

Btw, första mobilen som jag köper. Jag är snart 27 och har aldrig i hela mitt liv köpt en mobil. Eller jo, nu kom jag på köpte en rosa nokia i Alanya för en sådär 350pix....Så gissa om det var en stor dag för mig igår... ;)
Har heller aldrig bundit upp mig på något såhär. Hatar allt som har med avbetalningar att göra och såna där abonnemang där man binder sig i 24 månaer har jag heller aldrig gillat. Antar att de beror på min rastlösa nerv om att jag haft svårt att se mig befinna mig i samma land i 24 månader, det är ju för fan 2 år...Men nu är det iaf gjort. Weho snart kommer den, ingen är gladare än jag.


White right!?

måns pappa...

Hahaha, måste bara berätta. Men kan ni gissa vem läkaren var som undersökte mig? Jo det var Måns Zelmerlöws pappa...Jaha där har man stått i bh och trosor för Måns pappa...Inte för att det egentligen är ngn biggie at all men ändå. Ja ni fattar och gör ni inte så är det oxå helt okej. För det finns inget att fatta mer än hahaha lixom.

Tjingeling på er.


läkarundersökning

Okej, nu är det bara 6 dagar kvar sen börjar kursen! Kanske bloggen då åter blir intressant. Just nu suger den, I know. Men what to do när ens dagar går ut på att gå ut med hunden (inte min dock), följa top model, project runway, oprah och fika. Ja ungefär så ser mina dagar ut, det går lixom inte att skriva nått intressant om det. Inte ens om jag försöker.

Men idag har jag varit på läkarundersökning för att få mitt medical approval för flygvärdinna. Uppenbarligen är jag frisk som en nötkärna, de frågade om (HÅLL I ER NU) jag tränade???! Öhhm, tydligen var mitt EKG så pass bra att de trodde det. Ja om man räknar träna till att gå ut med Tyra med en cigg i handen så absolut då tränar jag minst 2 gånger om dagen :) Så summa sumarium nu har jag iaf mitt medical approval cabin crew!
Men en sån här lång läkarundersökning har jag inte vatt på i hela mitt liv, springa hit och dit, byuta rum, byta läkare, av med kläderna, på med kläderna, på med lurar lyssna och tryck, blunda med ena ögat och rabbla bokstäver, titta i en bok och säga vad man ser, mätas, vägas, kissas, stickas och vaccineras...
Nej nu ska jag ut och träna lite med "min" lilla vovve ;)

tisdag 13 september

Just nu så är det dm kickoff i Malmö! Weho! Vilken innebär att det är en massa forna kollegor på besök i staden :)
I söndags så mötte jag upp tattisen och vi satte oss på mello yellow och drack några glas vin! Åhh vad kul det var att ses, första gången vi träffades på svensk mark och vi har känt varandra i 3 år!

Känner mig ganska "blahablaha" nu. Det händer lixom intge så mkt i livet just nu, väntar på den 25 september. Innan dess så ja jag gör inte alltför många knop per dag. Längtar efter att få sätta igång!


good old days...

Fist pump pushup chapsticks!

Sovit så dåligt. Vaknade upp med världens spänningshuvudvärk och kände mig allmänt låg. Drömde så sjukt verkligt om en gammal kompis att jag då knappt visste vad som var verklighet eller dröm. Hatar när det är så och sen fem minuter senare så fort man börjar röra på sig, ja då säger allting bara poof och hjärnan raderar ut allting och nu minns jag det bara som ett svagt fragment...Jobbigt!
Knapprat i mig 2 ipren och druckit 2 stora koppar svart kaffe. Känner att jag kanske ska ge kroppen lite vätska oxå och inte bara vätska som är vätskedrivande...
Har även hunnit med medan jag vatt hemma hos försäldrarna att plöja igenom säsong 4 på Jersey Shore, eller ja de 6 avsnitt som visats. Ni som bara dömer detta ge det en chans, jag är helt kär i dessa människor. Man måste älska dem, de är lixom blåsta med en stor portion charm! Det är numera DTF, GTL och FPC för hela slanten ;)

Oddwolf

Okej ärligt talat så tyckte jag att detta var sjukt corny första gången ajg hörde talas om det. Men nu så kanske jag börjat ändra inställning...Om man nu vill sluta röka så är det här ju fett bra. Själva begäret är nog inte det svåratse utan det är själva vanan ofc. Jag menar jag tror inte jag vet hur man pratar i telefon utan att röka samtidigt...och nu skojar jag inte.
Den dagen då jag bestämmer mig för att sluta så ska jag fan beställa hem lite oddwolf. Checka in världens bästa Daniel Paris! 
Tja tja bitches!

eftermidagsmys

Precis hemkommen från en mysig eftermiddag med syrrorna.
Har tillochmed hunnit med att besöka optikern som var ett krav inför flygvärdinnekursen. Resultatet? Jag ser hur bra som helst!
Var även på jakt efter en skinnjacka i mer bikerstuk. Men hittade ingen, blev ist en likadan som min syrra har...Som hon dessutom köpte förra året...Hmm känns ju sådär hippt och modernt av mig..Yeye den var billig och helt okej, 500 pix! Yohi happy.

Vi såg ju ´"jag saknar dig" och den var helt okej. Tror nog att jag hade lite större förhoppnigar, men dålig var den inte och en och annan tår fälldes givetvis. De där tvillingsystrarna är så fina att man dör lite.

Dock en sak som jag funderar över. Varför ska man alltid skratta högt och ljudligt åt reklam på bio?
Seriöst det är ju knappast första gången ni ser bebisarna stå och snacka bebissnack med varandra och det är ju heller inte första gången som ni ser Frank och telepriskollen...Om det nu är det, så fine. Men jag tror inte riktigt det sååå varför skrattar alla så högt åt reklam på bio?
Jag bara undrar, garvar ni lika friskt hemma i tv-soffan? Om ni gör det så vill jag jättegärna kolla på tv med er, verkar ju helt fantastiskt kul!

drömma kan man...

Jag är inte mkt för djur och har egentligen aldrig varit. Jag har haft kaniner, ungefär 10 stycken känns det som. Ja inte samtidigt, men ni vet kaniner, tycker om att föröka sig och så gjorde även mina. Hur intressant tyckte jag egentligen att det var? Skittråkigt i ärlighetens namn, kan vara att de var utekaniner och att jag hatade att gå ut på kvällar och mornar för att mata och byta vatten. Sen var de ungefär lika tama som man kan förvänta sig av en kanin nar man kastar in lite pellets på morgon och kväll.
Kanske en innekanin skulle vara roligare? En stor hare typ hade jag velat ha att gosa med. Men då ska han inte bita sönder sladdar, eller bajsa på golvet, han ska vara tam och tycka om att gosa och när jag är trött på honom så ska han även vara trött på mig och skutta glatt iväg till sin bur. Ja en sån kanin vill jag ha, en liten drömkanin med andra ord.


Och när jag ändå är igång med att drömma om ett zoo så kan vi ju fortsätta med vad för hund jag hade velat ha.
Nej, jag kommer förmodligen aldrig skaffa mig en hund, de kräver för mkt och jag vill för lite. Men jag har börjat inse charmen med hund sen jag passar Jennys lilla Tyra som är en blandning mellan chihuahua och dvärg pinscher. Stundtals kan det vara väldigt mysigt att ha en lite nos som kommer och buffar på en.
Men jag har verkligen hittat den sötaste hunden ever, dansksvensk gårdshund!

Sötaste lilla sak jag sett!


tuesday

Jag måste seriöst skaffa mig en kalender. Har inte ägt någon på över 5 år och är seriöst inget som jag saknat heller. Men vet man hur dagarna ser ut så känns det lite onödigt att notera. "24-timmarsutflykt till Kairo", "Välkomstmöte", "Dubai stadstur"...Det har lixom stått på veckoschemat.
Men nu börjar snart kursen och en massa annat som händer och för att min stundtals förvirrade hjärna inte ska glömma så är en kalender ett måste. När det gäller sånt så är jag sjukligt organiserad och lever just nu med mina 2do grejer i ett word dokument...
Btw, kan man egentligen köpa en kalender för bara 3 månader kvar av året...Säljs 2011 kalendrar fortfarande? Oh well återstår och se.

Imorgon blir det biomys med syrrorna. Glömt hur stora de blivit... Men Emma har kommit in på Malmö högskola och pluggar till sjuksköterska samt fått helgjobb på BK och Sara har börjat ettan på Bladins. Hello lixom vad hände där?

what are words?

Denna låt kan ju knappast ha undgått någon. Hört den miljoner gånger och den är fantastiskt vacker. Däremot har jag aldrig sett videon och hade faktiskt inte ens en aning om storyn bakom låten. Från wiki: "Låten handlar om Medina och dennes flickvän Juliana som råkat ut för en bilolycka i oktober 2009 och hamnat i koma. När man meddelade att hennes liv inte skulle gå att rädda fortsatte Medina att hoppas och vaka vid hennes sida. Efter en och en halv månad vaknade så flickvännen, dock med en hjärnskada som förändrade hennes och hennes familjs liv. Medina utgav senare låten "What Are Words" vars andemening är: "... vad är ord om man inte menar dem när man säger dem? Vad vore jag för en kille om jag skulle lämna dig nu när du behöver mig som mest...?"

Som vanligt är jag säkert sist med denna info, men jaja. Jag grät som ett barn iaf, precis som vanligt mao :)

yohi ryter till

I sann svennebanan anda så är även jag bänkad framför idol! Säga vad man vill, det är underhållande. Jag gillar att det är två nya jurymedlemmar med, speciellt Alexander Bard, han är obarmhärtig och sådär skönt rak. Inget jävla dalltande. Saknar den gamla juryn, Go Kishti säger jag bara!

När jag ändå skriver om såna här program så måste jag bara nämna Robinson. Även om jag får lite spya i munnen av att bara erkänna att jag faktiskt tittar på det...ibland...
Varför och åter varför är det såna idioter som söker? Hur i helvete kan man bara avbryta och vilja åka hem? Vad trodde de att det var? Programet har gått sen stenålders tid och alla vet om att det går ut på att svälta, hårda tävlingar och framförallt ett jävla test av ens psyke. Fy fan vad det irriterar mig. Dessa quiters gör mig faktiskt ännu mer förbannad än tönten "men are hunters, women are feeders".
Enbart för att de har fått chansen att vara med och bestämmer sig sen för att avbryta. Fattar de inte att det är så jäkla själviskt och att de sinkar någon annan som kanske nu inte kom med för att just de själva kom med, också hoppar de av!!!!

Visa lite jävlaranama för faaan!


Vilken ålder är bäst?

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson är ju som en del redan vet mina små husgudar när det gäller podcasts. Den duon och Betnér. U gotta love it! Om inte, så har ni ingen humor, punkt.
De snackade iaf i en av sina podcast om vilken som var den bästa åldern och de kom fram till 27. Hmm, det låter ju lovande då jag fortfarande är 26...Men jag vet inte om jag tror dem, upp till bevis ålder 27 säger jag bara! So far så är 24 en guldålder! Lite visare men fortfarande sådär barnsligt impulsiv och jag gjorde i princip vad jag kände för med en aning mer förnuft än mina tidigare år runt sådär en 21-22.
24 var FAB, bästa sommaren ever i Alanya, kärare än någonsin, underbara kollegor och Alanya var fortfarande nytt och spännande men samtidigt "hemma". Kommer ihåg att jag kunde säga till min roomie att det känns som nått är fel. När hon frågade vad som var fel så blev oftast mitt svar "att det som är fel är att inget är fel". Låter knäppt men ni vet´när livet är så bra attman måste nypa sig i armen för att man knappt tror på det själv.
Vi levde livet och varje söndag efter VM på palle så hoppade vi nästan jämfota av glädje och började redan planera för kvällens utgång. All in var mottot! Kan sakna det som fan ibland, det enkla livet. Livet på en pinne helt enkelt för att citera Linnet.
Dock så tog kärleken tog slut, men kollegorna består likaså Alanya ;)

Hahaha! Malin och jag fick ett ryck att klippa lugg. Så Saltisen ryckte in som provisorisk frisör. Vi hade lugg typ en gång, sen var det hårnålar tills det växt ut...


Ja det var en minitrip down memory lane <3

Natti natt!

sen sist...

Bloggen liderf lite, I know. Men dagarna bara flyger förbi vet inte hur der går till. Men catchat upp med gamla kompisar. Pratat minne med bästa Yohanna, haft räkfrossa hos Ann och idag har hela gänget vatt vid Ale stenar. Vad i hela friden gjorde vi där undrar ni? Ja det undrar jag med...Var så nära på att banga men wtf inte så att jag har så mkt annat för mig. Alex och Tobias hade nämligen bokat in sig på "rulla-nedför-en-backe-i-en-stor-plastboll" Har ju ett namn men glömmer det hela tiden...jaja ni fattar vad jag menar hoppas jag, det låg iaf precis brevid Ale stenar så vi åkte dit kollade lite, gjorde de obligatoriska hoppbilderna och käkade färsk fisk! Mums!
Sen bar det iväg till Jonna och hennes fina familj för grillning och lite sällskapsspel. Låter som en gammal tant jämfört med mitt guideliv...Oh well jag trivs och det är faktiskt helt underbart att veta att jag inte är stressad att träffa gamla kompisar och att jag nu ska bo i Malmö ett tag. Saknar bara min lotten totten :/


Zorbing hette det visst! Fan vad vi gillar google, helt ärligt undrar jag vad man gjorde innan google fanns? Nationalencyklopedin eller vad?


work it

Jag har försökt hålla uppe det här med att röra på mig dagligen. Jag skrev ju att jag var ute och cyklade för ¨några dagar sen och ingen kunde väl undgå hur sjukt stolt jag var. Btw, ställde mig på vågen dagen efter, hade gott ned 1 kilo. Om det beror på cyklingen eller att jag helt enkelt åt nyttigt (fet chans...) vet jag inte men 1 kilo hade jag iaf gått ned, av att cykla lite! Hello lixom! Det gav mig ju givetvis mersmak så har vatt ute och powerwalkat med mina podcast i öronen och igår så tränade jag med hantlar i en 30 minuter. Mest pga att jag har så dålig rygg, jag är trött på att ha ont i ryggen och måste byugga upp lite mer muskler i ryggen.

Nej nu är det kaffadags!
Återkommer sen!

RSS 2.0